reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
u nas juz chlodniej to od razu lepiej sie czuje, ale te mdłosciii niech je ktos zabierze :eek: a najlepsze ze tylko mi czosnek albo tabasco pomaga :-D

Czesc dziewczyny :)

Urlopowoczki szczesciary, milej zabawy !
Eviczek tak mi przykro. Trzymam kciuki za kolejne 2 kreski ! :)
Ja wlasnie wstalam i wisialam nad kibelkiem ! Co prawda nie zwymiotowalam ale chyba tylko dlatego, ze jeszcze nic nie zjadlam.. czuje sie ok, nie mam mdlosci a tu prosze.. Ciekawe jak bedzie pozniej :)

Ja tez z niecierpliwoscia czekam na wizyte z polozna. Mam nadzieje, ze dowiem sie czegos wiecej, wiem ze usg nie bedzie jeszcze ale moze chociaz poslucham serduszka ? Zobaczymy :)

sylvi mi ani razu badan krwi nie robili :/. Chyba dopiero przy nastepnejn wizycie bede miala.

Volka w Irlandii sa dobre piwa bezalkoholowe nazywaja sie "kopparberg". Mniam. I duzy wybor maja... malina, jablko, gruszka, cytryna.

Dobrze, ze tak czesto macie te wizyty. Ja mialam ostatnia prawie 3 tyg temu i kolejna dopiero za okolo 3 tyg :/. Takze nie wiem co sie tam dzieje.

Najgrosze jest to, ze mi wszystkie objawy przeszly i to mnie martwi ;/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Natka a piersi bolą? Z rozmiaru nie zeszły nagle?
Pamiętasz jak mi ustĄPIły objawy? A teraz wróciły ze zdwojoną siłą, więc głowa do góry :p

natka, ty zaczynasz już 12 tc chyba, to może i dolegliwości ustąpiły:) ja mam dni, że wogóle nie czuję się jak w ciąży, a potem znów takie jak dziś, że najchętniej bym z łóżka nie wstawała.

reklama
Dzisiaj 11 tydzien sie zaczyna ;)

Ja sie zlapalam na tym, ze zjadlam paczke kabanosa zagryzajac chitosami i popilam mlekiem czekoladowym ;p

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry