reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Hej jesli chodzi o kosmetyki to warto czytac sklady bo niektore to prawdziwe swinstwa. Ja do mycia ciała uzywam bobydream fur mama , niby to jest plyn do kapieli ale ja normalnie daje na gąbke i sie nim myje, Polecam wam tez szampon i odzywke z firmy AUSSIE mozna go kupic w rosmanie jest super , warty swojej ceny. Na rozstepy uzywam biooli i kremu z firmy pharmaceris. W poprzedniej ciazy tez tego uzywalam ale i tak dzien po porodzie mialam caly brzuch w rozstepach :sorry:
a co do witamin moj lekarz powiedzial ze moge brac ale i tak malo sie wchłaniają w ciąży. Wiec biore co 2 dni tab

Eviczek ​trzymaj sie.

reklama
Eviczku przykro...
GoKa no to Twoj dzidziuś już pierwszą poważną wycieczkę zaliczył :)

Wiecie co mialam kupiony Falvit mama, łykalam sporadycznie. Przedwczoraj łyknęłam pozno, przed snem. I koooszmar. Od razu mną wstrząsneło i wymioty. Ale jakim kwasem !! Chcialo mi przełyk wypalić. Wywale to g*** do śmieci, jakaś trutka :-/ Może ja po tym takie ciężkie dni miewałam.
Ja go biorę od tygodnia zawsze rano po śniadaniu i nic mi nie jest

Eviczek tak mi przykro :-( trzymaj się

Ja od dzisiaj jestem u mojej mamy na dwutygodniowym urlopie :-) mąż nas przywiózł, teraz wraca do pracy i za tydzień do nas dojedzie

Eviczek- trzymam kciuki za szybkie 2 kreseczki - trzymaj się!!
No a ja już na urlopie, z córcią się wyściskałam od razu lepiej!!
super pogoda w końcu słońce jak mi tutaj dobrze!!!
jutro wizyta u ginekologa, ale dopiero o 18.15 i w końcu mam nadzieję się dowiem czegoś więcej!!!
obawy, stres i radość takie mam teraz odczucia

Sarna, Siwa odpoczywajcie na urlopie.

Wczoraj byliśmy na grillu, o jak mi dobrze było - salateczki, karkoweczka, kiełbaski itd. I wypilam 4 browce bezalkoholowe - mniam.

A w niedzielę mamy kolejna imprezę, tym razem u nas - dwa latka Hanusi.

Sarna, Siwa odpoczywajcie na urlopie.

Wczoraj byliśmy na grillu, o jak mi dobrze było - salateczki, karkoweczka, kiełbaski itd. I wypilam 4 browce bezalkoholowe - mniam.

A w niedzielę mamy kolejna imprezę, tym razem u nas - dwa latka Hanusi.
Mnie te bezalkoholowe tak zapełniają że wypiję 2 i koniec mam pełny bęben :-p

reklama
Do góry