reklama
nailie
Fanka BB :)
Edit mi też wpisano poród w 41 tygodniu, chociaż to był chyba 41+3 , ale faktycznie lekarze liczą tylko skończone tygodnie. Tak samo w sumie jest z wiekiem, bo nie mówi się że ma się załóżmy 50 lat i ileś tam dni, chociaż zaczęło się 51 rok życia Może takie zaokrąglanie to też takie podnoszenie siebie na duchu, że im w wyższym tygodniu się jest, tym bezpieczniej/ bliżej kolejnego trymestru i końca mdłości
A ja mam między usg a terminem z om 5 dni różnicy i już nie wiem wg czego liczyć. Wydaje mi się że i tak lekarze będą liczyć według ostatniej @
A ja mam między usg a terminem z om 5 dni różnicy i już nie wiem wg czego liczyć. Wydaje mi się że i tak lekarze będą liczyć według ostatniej @
Ostatnia edycja:
natka90
Manka tak wczesniej to chyba serca nie uslyszysz. KtG tak wczesnie nie wylapie. Ja na usg w 8t5d nic nie slyszlala bo lekarka stwierdzila, ze co najwyzej moze echo byc slychac.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
natka90
Manka moja wizyta trwala 5min u lekarza. Cisnienie zmierzyla, siuski sprawdzila i wage i tyle bylo.
kate009
Witam.
Ja już wróciłam do pracy, na szczęście upały odpuściły, teraz grzmi, wieje, może znów popada... ważne że da się funkcjonować... Nie mogę się odnaleźć a nawał pracy.
Mnie też mdli, w głowie się kręci... jutro rozmowa z szefostwem, muszę ich w końcu poinformować...
Mi kalkulator wylicza 13 tydzień... ale leci...
Eviczek.... kciuki zaciśnięte....
Ja nie miałam zleconych przez gina żadnych badań, więc poszłam sama i zapłaciłam 125 zł... jakoś nie przypominam sobie żebym w 1 ciązy zapłaciła tyle za wyniki... tylko podstawowa morfologia i mocz były chyba bezpłatne... wy też płaciłyście??
Ja już wróciłam do pracy, na szczęście upały odpuściły, teraz grzmi, wieje, może znów popada... ważne że da się funkcjonować... Nie mogę się odnaleźć a nawał pracy.
Mnie też mdli, w głowie się kręci... jutro rozmowa z szefostwem, muszę ich w końcu poinformować...
Mi kalkulator wylicza 13 tydzień... ale leci...
Eviczek.... kciuki zaciśnięte....
Ja nie miałam zleconych przez gina żadnych badań, więc poszłam sama i zapłaciłam 125 zł... jakoś nie przypominam sobie żebym w 1 ciązy zapłaciła tyle za wyniki... tylko podstawowa morfologia i mocz były chyba bezpłatne... wy też płaciłyście??
reklama