reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Nailie wizyta z polozna dopiero w ten czwartek :)

Ja tez licze co do dnia, teraz 8t 1d. Jak bede miala usg to zobaczymy czy sie zgadza wszystko :)

reklama
Edit mi też wpisano poród w 41 tygodniu, chociaż to był chyba 41+3 , ale faktycznie lekarze liczą tylko skończone tygodnie. Tak samo w sumie jest z wiekiem, bo nie mówi się że ma się załóżmy 50 lat i ileś tam dni, chociaż zaczęło się 51 rok życia :rofl2: Może takie zaokrąglanie to też takie podnoszenie siebie na duchu, że im w wyższym tygodniu się jest, tym bezpieczniej/ bliżej kolejnego trymestru i końca mdłości :sorry:

A ja mam między usg a terminem z om 5 dni różnicy i już nie wiem wg czego liczyć. Wydaje mi się że i tak lekarze będą liczyć według ostatniej @

Ostatnia edycja:
Manka tak wczesniej to chyba serca nie uslyszysz. KtG tak wczesnie nie wylapie. Ja na usg w 8t5d nic nie slyszlala bo lekarka stwierdzila, ze co najwyzej moze echo byc slychac.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

To się pochwaliłam, że mi mdłości ustąpiły, a przed chwilą myślałam, że do kibelka nie zdążę....ach byle do 2 trymestru. W pierwszej ciąży wymioty nawiedzały mnie do ok 13- 14 tc. Jeszcze tylko 1, 5 miesiąca:szok:

Witam.
Ja już wróciłam do pracy, na szczęście upały odpuściły, teraz grzmi, wieje, może znów popada... ważne że da się funkcjonować... Nie mogę się odnaleźć a nawał pracy.
Mnie też mdli, w głowie się kręci... jutro rozmowa z szefostwem, muszę ich w końcu poinformować...
Mi kalkulator wylicza 13 tydzień... ale leci...
Eviczek.... kciuki zaciśnięte....
Ja nie miałam zleconych przez gina żadnych badań, więc poszłam sama i zapłaciłam 125 zł... jakoś nie przypominam sobie żebym w 1 ciązy zapłaciła tyle za wyniki... tylko podstawowa morfologia i mocz były chyba bezpłatne... wy też płaciłyście??

Witajcie w ten deszczowy dzien.Pogoda u mnie do bani.Wczoraj lalo dzis nie lepiej.Przynajmniej chlodniej jest . Ja mam dzis jakis slabszy dzien .Zmeczona strasznie jestem a jeszcze musze troche mieszkanie ogarnac.

reklama
Do góry