reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Nailie wizyta z polozna dopiero w ten czwartek :)

Ja tez licze co do dnia, teraz 8t 1d. Jak bede miala usg to zobaczymy czy sie zgadza wszystko :)

reklama
Edit mi też wpisano poród w 41 tygodniu, chociaż to był chyba 41+3 , ale faktycznie lekarze liczą tylko skończone tygodnie. Tak samo w sumie jest z wiekiem, bo nie mówi się że ma się załóżmy 50 lat i ileś tam dni, chociaż zaczęło się 51 rok życia :rofl2: Może takie zaokrąglanie to też takie podnoszenie siebie na duchu, że im w wyższym tygodniu się jest, tym bezpieczniej/ bliżej kolejnego trymestru i końca mdłości :sorry:

A ja mam między usg a terminem z om 5 dni różnicy i już nie wiem wg czego liczyć. Wydaje mi się że i tak lekarze będą liczyć według ostatniej @

Ostatnia edycja:
Manka tak wczesniej to chyba serca nie uslyszysz. KtG tak wczesnie nie wylapie. Ja na usg w 8t5d nic nie slyszlala bo lekarka stwierdzila, ze co najwyzej moze echo byc slychac.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

To się pochwaliłam, że mi mdłości ustąpiły, a przed chwilą myślałam, że do kibelka nie zdążę....ach byle do 2 trymestru. W pierwszej ciąży wymioty nawiedzały mnie do ok 13- 14 tc. Jeszcze tylko 1, 5 miesiąca:szok:

Witam.
Ja już wróciłam do pracy, na szczęście upały odpuściły, teraz grzmi, wieje, może znów popada... ważne że da się funkcjonować... Nie mogę się odnaleźć a nawał pracy.
Mnie też mdli, w głowie się kręci... jutro rozmowa z szefostwem, muszę ich w końcu poinformować...
Mi kalkulator wylicza 13 tydzień... ale leci...
Eviczek.... kciuki zaciśnięte....
Ja nie miałam zleconych przez gina żadnych badań, więc poszłam sama i zapłaciłam 125 zł... jakoś nie przypominam sobie żebym w 1 ciązy zapłaciła tyle za wyniki... tylko podstawowa morfologia i mocz były chyba bezpłatne... wy też płaciłyście??

Witajcie w ten deszczowy dzien.Pogoda u mnie do bani.Wczoraj lalo dzis nie lepiej.Przynajmniej chlodniej jest . Ja mam dzis jakis slabszy dzien .Zmeczona strasznie jestem a jeszcze musze troche mieszkanie ogarnac.

reklama
Do góry