reklama
La_Luna
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny:-)
Eviczek bardzo mi przykro, mam nadzieję, że wkrótce znowu zobaczysz 2 kreski na teście.
Mi mdłości trochę ustąpiły (ale wole nie zapeszać) za to od wczoraj mam takie wrażenie jakbym w brzuchu miała rosnący balon- chyba się tam wszystko rozciąga.
Pogoda na szczęście lepsza. Od rana leje jak z cebra- jeszcze nigdy się tak z deszczu nie cieszyłam Ochłodziło się, ale zapału do sprzątania jednak nie dostałam
Eviczek bardzo mi przykro, mam nadzieję, że wkrótce znowu zobaczysz 2 kreski na teście.
Mi mdłości trochę ustąpiły (ale wole nie zapeszać) za to od wczoraj mam takie wrażenie jakbym w brzuchu miała rosnący balon- chyba się tam wszystko rozciąga.
Pogoda na szczęście lepsza. Od rana leje jak z cebra- jeszcze nigdy się tak z deszczu nie cieszyłam Ochłodziło się, ale zapału do sprzątania jednak nie dostałam
Mała_Mi_89
To moja pierwsza ciaza do 9 tc mdlosci doslownie od rana do wieczora bez wzgledu czy jadlam czy nie jadlam. Od czwartku czuje o wiele wiele lepiej. Mdlosci tylko rano przed sniadaniem nie wiem czy to nie z powodu tego ze upały troszke odpusciły
natka90
Sylvi ja nawet nie wiem jak liczyc te tyg [emoji14] Dla mnie 11t4d to 11t4d
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Mała_Mi_89
To tak jak dla mnie
nailie
Manka kiedy masz wizytę z położną? Oby to wiszenie nad kibelkiem to tylko fałszywy alarm
Natka skoro masz takie ciekawe smaki to ja bym to zaliczyła do objawów Btw mnie też piersi w ogóle nie bolą, a w 1 ciąży syczałam z bólu, dotknąć się nie dało. Co do liczenia tygodni to jesteś w 12 tygodniu, skończyłaś 11
Ironia mi się utrzymywały jakoś do mniej więcej 13 tygodnia, potem z dnia na dzień przeszły. Ale same wymioty bardzo późno się zaczęły, bo chyba ok 10 tygodnia, mdliło mnie od ok 7-8
Natka skoro masz takie ciekawe smaki to ja bym to zaliczyła do objawów Btw mnie też piersi w ogóle nie bolą, a w 1 ciąży syczałam z bólu, dotknąć się nie dało. Co do liczenia tygodni to jesteś w 12 tygodniu, skończyłaś 11
Ironia mi się utrzymywały jakoś do mniej więcej 13 tygodnia, potem z dnia na dzień przeszły. Ale same wymioty bardzo późno się zaczęły, bo chyba ok 10 tygodnia, mdliło mnie od ok 7-8
Hej dziewczyny ☺ mi lekarz mówi ,że liczy się pełne skończone tygodnie czyli jak się jest w 12.tc i 3 dni to wg niej to pełny 12 tydzień . Tak samo jak rodziłam pierwsze dziecko w 39 tc i 5dni, a w szpitalu wpisali mi w książeczce ze urodzony w 39tc nie w 40 .. ☺
reklama
natka90
Edit ja licze tak samo Nie zaokraglam