reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Zazdroszczę przyszłym mamom, które nie mają mdłości etc. Przez dzień było znośnie, a teraz tak mnie muli i naciąga, że zaraz chyba padnę:angry: Na dodatek musiałam jeszcze piec sąsiadce sernik na urodziny synka i od tych zapachów wszystkich idę teraz leżeć:baffled:
P. S. Oglądałam dzisiaj film Agentka- który polecałyście- na prawdę godny polecenia:-D

Ja mam tylko ten objaw , że boli mnie ta kość czy coś .. i troszkę mnie piersi uwieraja w staniku, ale to mały pikuś .. oprócz tego na szczęście żadnych objawów ☺

P.s ten ból to ja mogę mieć bardziej , bo mam skolioze kręgosłupa i pierwszy poród myślałam że normalnie mi się łamie w pół on ! Oh to był ból , w ogóle nie czułam jakiś skurczy w brzuchu nic a nic tylko myślałam że łamie mi się kręgosłup. Lekarze powiedzieli mi ,że pewnie ból kręgosłupa był tak silny ,że nie czułam tych mniejszych w brzuchu ,a tak na prawdę one były

Edit ja tez mam skolioze i do tego jestem po urazie tego odcinka kregoslupa wiec mnie dopiero zacznie pozadnie bolec cos czuje...

Ja sie objadlam boczkiem nadziewanym mniam ;) tesciowa wyslala ^^

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Milagros :no2: nie wierze :-(tak mocno trzymałam za was kciuki :-(

Macie kochane uczucie przepełnienia ? Nic nie moge zjesc, bo robi mi sie niedobrze, a jak nie zjem to niedobrze mi z głodu, kolejny dzień się męczę :-( jeszcze ta temperatura :-( spac nie moge w nocy i cały dzień jestem wykończona :-( mam nadzieje że to mija z czasem

reklama
Dziewczyny może mi któraś doradzi.
Termin według miesiączki mam na 30 marca teraz jest 6 tydz i 2 dzien, byłam wczoraj u lekarza i dzidzia ma 0,83 cm. Lekarka stwierdziła ze do zapłodnienia musiało dojść pózniej i niby to początek 5 tygofnia
Niedała skierowania na nic, karte ciązy załozy na następnej wizycie 4 września.
Więc troche się obawiam i mam strach o ciąże. staraliśmy sie 3 lata.

Zastanawiam się nad wizytą u innego lekarza.

Do góry