reklama
Paulina :-)
Zaciekawiona BB
Hej ja tylko na prawym lub lewym boku a mój narzeczony się mega cieszy ze się udało i ze nasze maleństwo rośnie lubi strasznie mój brzuszek całować i kłaść mi głowę na brzuch i słuchać i się śmieje ze juz gada a to mi tak głośno jeździ w brzuchu .xd chrobek super ze masz taką możliwość przed domem ja mieszkam w starej kamienicy jak narazie i tylko jezioro mi zostaje
Hej
Ja też póki co śpię na brzuchu, albo w pozycji boczno brzusznej.
Pempuszek moja Hania też siada mi na brzuch i skacze.
A dziś sobie z Haneczka zrobilysmy basen pod blokiem.
Super fajna ta twoja kruszynka :-)
D
Deleted member 158337
Gość
Chrobek fajna masz możliwość :-) dziecko zadowolone :-)
Ja się klade z wielkim strachem w oczach, znów wieczorem zauwazylam brunatne plamienie, mam nadzieje ze jest tak jak mowila Natka,ze to przez termin zbliżającej sie miesiączki, jutro bede caly dzień leżeć i zobaczę jak sytuacja, jak się powtórzy jadę do szpitala albo do swojego lekarza.
Ja się klade z wielkim strachem w oczach, znów wieczorem zauwazylam brunatne plamienie, mam nadzieje ze jest tak jak mowila Natka,ze to przez termin zbliżającej sie miesiączki, jutro bede caly dzień leżeć i zobaczę jak sytuacja, jak się powtórzy jadę do szpitala albo do swojego lekarza.
chrobek
Fanka BB :)
Dzień dobry
Jemy z Hanią śniadanie i zaraz wychodzimy na plac zabaw.
Milagros może to rzeczywiście plamienia związane z datą okresu. Zresztą mi lekarz mówił, że brunatne plamienia mogą się zdarzyć, ważne by nie była to żywa czerwona krew. Jak będziesz dziś plamic też to ja bym to skonsultowala z ginem.
Jemy z Hanią śniadanie i zaraz wychodzimy na plac zabaw.
Milagros może to rzeczywiście plamienia związane z datą okresu. Zresztą mi lekarz mówił, że brunatne plamienia mogą się zdarzyć, ważne by nie była to żywa czerwona krew. Jak będziesz dziś plamic też to ja bym to skonsultowala z ginem.
reklama
Siwa88
Fanka BB :)
Juana@ ja też mieszkam w Legionowie :-) a gdzie chodzisz do lekarza jeśli można wiedzieć?
Milagros mi też moja ginekolog mówiła że brunatne plamienie może się zdarzyć, jak jest żywa krew wtedy na IP, ale lepiej zadzwoń i skonsultuj ze swoją ginekolog
Dzisiaj mam wizytę na 19 ale bez usg, usg mam 12.08 żeby sprawdzić czy ten krwiak się wchłania
Milagros mi też moja ginekolog mówiła że brunatne plamienie może się zdarzyć, jak jest żywa krew wtedy na IP, ale lepiej zadzwoń i skonsultuj ze swoją ginekolog
Dzisiaj mam wizytę na 19 ale bez usg, usg mam 12.08 żeby sprawdzić czy ten krwiak się wchłania