reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Hej

Ja też póki co śpię na brzuchu, albo w pozycji boczno brzusznej.

Pempuszek moja Hania też siada mi na brzuch i skacze.

A dziś sobie z Haneczka zrobilysmy basen pod blokiem.

Załączniki

• 1438630553604.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Hej ja tylko na prawym lub lewym boku a mój narzeczony się mega cieszy ze się udało i ze nasze maleństwo rośnie lubi strasznie mój brzuszek całować i kłaść mi głowę na brzuch i słuchać i się śmieje ze juz gada a to mi tak głośno jeździ w brzuchu .xd chrobek super ze masz taką możliwość przed domem ja mieszkam w starej kamienicy jak narazie i tylko jezioro mi zostaje

Chrobek fajna masz możliwość :-) dziecko zadowolone :-)

Ja się klade z wielkim strachem w oczach, znów wieczorem zauwazylam brunatne plamienie, mam nadzieje ze jest tak jak mowila Natka,ze to przez termin zbliżającej sie miesiączki, jutro bede caly dzień leżeć i zobaczę jak sytuacja, jak się powtórzy jadę do szpitala albo do swojego lekarza.

Dzień dobry

Jemy z Hanią śniadanie i zaraz wychodzimy na plac zabaw.

Milagros może to rzeczywiście plamienia związane z datą okresu. Zresztą mi lekarz mówił, że brunatne plamienia mogą się zdarzyć, ważne by nie była to żywa czerwona krew. Jak będziesz dziś plamic też to ja bym to skonsultowala z ginem.

reklama
Juana@ ja też mieszkam w Legionowie :-) a gdzie chodzisz do lekarza jeśli można wiedzieć?

Milagros mi też moja ginekolog mówiła że brunatne plamienie może się zdarzyć, jak jest żywa krew wtedy na IP, ale lepiej zadzwoń i skonsultuj ze swoją ginekolog

Dzisiaj mam wizytę na 19 ale bez usg, usg mam 12.08 żeby sprawdzić czy ten krwiak się wchłania

Do góry