reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh moim chlopakom w 25 wyrosly siusiaki :p. Kkasia ja mam auto co drugi dzien w tej chwili dostepne,ale powiem Ci,ze nauczylam sie chodzic pieszl,bo wiem,ze to dla zdrowia. I ja sie lepiej poczuje jak sie pfzewietrze i dzidzia na pewno tez ululana w brzuchu ;).

reklama
Moj wczorajszy zapal byl spowodowany (chyba) wozkiem. Musialam u Emi w pokoju miejsce zrobic, bo gdzies musi stac. Dzisiaj za to mam mega lenia :) na dodatek tak ciemno za oknem, nic tylko spac.

Cocosh mi raczej na dziewczynkę wygląda ;) jajek tam nie widać. Na kolejnym usg się przekonasz.

Młoda mama oj faceci. Mój też jak sam, to ma wszystko gdzieś. Dlatego ja też przestałam się odzywać. Znajdź sobie jakieś zajęcie, by mu pokazać, że też możesz mieć swoje życie.

U nas dziś burza była. Nie lubię deszczu. Ja po cesarce też miałam problemy z karmieniem. W dodatku z jednej piersi miałam o 3/4 mniej mleka. Mam zamiar teraz przetestować na sobie jakieś tabletki piulatte plus z humany. Dostałam próbkę na 4 dni, to zobaczę czy działa. Jak nie, to trudno.

Cocosh ja tak samo 90% wszystko dla dziewczynki :D

Ja się szykuje na pasowanie (przedszkolaka) na 10 :p

Ania be we Wrześniu bezczelnie mi powiedział ze to nie jego wina ze ja muszę siedzieć w domu :/
A tak jakby dzidziuś był tylko mój... i byłam wiatropylna

Elisse właśnie jade dzisiaj z koleżanką do kina :) Na listy do M i się nic nie będę odzywać :)
A napisał dzisiaj ze znowu mi hormony buzuja i robie problem z niczego brrrr wziasc i powiesić ...

A ja byłam dzisiaj z synkiem pobrać krew, bo ma bilans na 2 latka za tydzień i kazała zrobić morfologię i żelazo. Biedny tak płakał, ledwo go utrzymać mogłam:-( Ale teraz już mówi "krewka nie boli":tak: Mi z tych nerwów chyba ciśnienie skoczyło, bo całą szyję miałam zaraz czerwoną...ufff jak dobrze być już w domu...

Asienka ja mocz też biorę że środkowego ale nie tam restrykcyjnie normalnie na kibelku po nocy zazwyczaj za nim coś zjem ale spróbuje tak jak ty mówisz akurat mam 26 wizytę u urologa więc chce mieć świeże badanie moczu :)
Co do krzywej to na szczęście nie miałam dużego spadku tak jak pisalas ale dobrze wiedzieć na przyszłość
Młoda mama ja dziś też ide na listy do m :) na 17:40 ale najpierw do gina jade bo wczoraj zabrakło dla mnie druczkow l4 :( a mam kawałek do niego
Co do auta to ja je mam dla siebie bo mój albo że wspólnikiem jeździ albo spacerem sobie robi sam chce to nie będę mu wcisnąć auta :p
Wstalismy zaraz sniadanko ale w łóżku bo jakoś słaba jestem mam nadzieję że mój mnie nie zarazil

Ja się trochę boje tych wszystkich szczepionek bo jak np jestem u lekarza i mama z dzidziusiem przychodzi na szczepienie i on płacze to ja też a co dopiero będzie przy moim będę bardziej ryczec niż moje dziecko!

reklama
Bar Bra ja tak samo:-D ach te hormony...:-D
A co do szczepionek to ja zawsze bralam na szczepienia Meza ze soba. On jest tak wspanialym tata, ze przy szczepieniu skakal, wyglupial sie i odwracal cala uwage Kubusia:) nie bylo szczepienia na ktorym synek by plakal:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry