reklama
Brabra nie moglabym z innymi ludzmi mieszkac po jednym dachem. Byl taki czas jak przyjechalam do Irlandii, ze mieszkalam w domu, w ktorym bylo 8 innych osob... nigdy wiecej.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Gdzie teraz mieszkasz??? My mieszkamy w Dublinie D12
dzastibasti
Fanka BB :)
Co taka różnica w terminie?
Bar Bra ta różnica dwóch dni wynika z tego, że nie zawsze tak książkowo dochodzi do owulacji i zapłodnienia jak w obliczaniu daty według OM, albo też Pani Ginekolog pozwiedzała, że zależny z jaką dokładnością fasolkę pomierzy.
No chyba, ze chodzi Ci o moją pomyłkę, którą już edytowałam, bo wpisałam sobie datę z OM na maja
Miłego dnia dziewczyny
Ja od rana czuje się mega niedobrze pomaga mi tylko tonic water, najchętniej to nic bym nie jadła. Ciekawa jestem jak u mnie będzie z ciśnieniem bo ogólnie mam nadciśnienie i to takie po 190/120 albo 135/100 i wysokie tętno a w każdej ciąży książkowe 120/80 więc zobaczymy co to będzie zwłaszcza z moją niedoczynnością tarczycy Ja ogólnie w tej ciąży strasznie jestem śpiąca totalnie bez energi a tu dom trzeba ogarnąć i 3 małych dzieci (5,4 i 3lata).
zakochana_papuga
Początkująca w BB
hej laski byłam wczoraj u lekarza prywatnie zrobił mi usg widziałam serduszko ale nie słyszałam dostałam zwolnienie na miesiąc wiec bede odpoczywac i lekarz zabronił mi cwiczyć gdyz jestem na l4 załozył mi ksiazeczke termin mam na 7.03.2016 moze bedzie prezent na dzien kobiet hehe
KubusiowaMama
Ja od rana czuje się mega niedobrze pomaga mi tylko tonic water, najchętniej to nic bym nie jadła. Ciekawa jestem jak u mnie będzie z ciśnieniem bo ogólnie mam nadciśnienie i to takie po 190/120 albo 135/100 i wysokie tętno a w każdej ciąży książkowe 120/80 więc zobaczymy co to będzie zwłaszcza z moją niedoczynnością tarczycy Ja ogólnie w tej ciąży strasznie jestem śpiąca totalnie bez energi a tu dom trzeba ogarnąć i 3 małych dzieci (5,4 i 3lata).
A ja z kolei mam niskie cisnienie (przewaznie 90/60) przy wysokim tetnie (koło 100) a przez cala poprzednia ciaze idealnie 120/70 i tez jestem ciagle zmeczona, ale na szczęściem w domu tylko jeden 16 miesieczny urwisek do ogarniecia
natka90
Ja dzisiaj mam za soba pierwsze powazne mdlosci :/. Wstawilam obiad i leze i nic nie robie.
Co do cisnienie to ja mam wiecznie niskie. Przez to wieczny spioch jestem [emoji14]
Co do cisnienie to ja mam wiecznie niskie. Przez to wieczny spioch jestem [emoji14]
Sarna80
hej dziewczyny ja po wizycie. ale co to za wizyta. Wywiad, nawet serduszka nie miałam szans posłuchać. Sprawdziła tętno, wagę i cała historia. No i mają zadzwonić kiedy na scan. A tak myślałam, że coś więcej. Więc teraz znowu czekam..........
Zazdroszcze Wam w Polsce, że macie możliwość wcześniejszego scanu.
No a tak apropo to mi na kilku kalendarzach wyszłó 29.02 oby nie!! i urodziny co 4 lata bo rok przestępny.
Zazdroszcze Wam w Polsce, że macie możliwość wcześniejszego scanu.
No a tak apropo to mi na kilku kalendarzach wyszłó 29.02 oby nie!! i urodziny co 4 lata bo rok przestępny.
natka90
Sarna ja w pon bylam u rodzinnego i ta sama historia. Siuski, tetno, waga i czekam na list ze szpitala
Musimy sie uzbroic w cierplowosc
Musimy sie uzbroic w cierplowosc
reklama