reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Lu Iza we wrześniu była sytuacja ze przykleila się do niego laska na kursie i nie rozumiała delikatnego słowa ,odwal się mam dziewczynę i dziecko w drodze' bezczelnie mu napisała ze jej to żadnej różnicy nie robi ani jej to nie przeszkadza czy ja jestem i nasz ,plecak' :) tymbardziej ze jak jechali do kina z chłopakami ona też jechała i jeszcze siedziała koło mojego jak trzeba było podręcznik zawsze szła do niego a na szkole 800 innych osób wydzwaniala żeby na imprezy z nimi chodził doprowadziło mnie to do białej gorączki bo akurat miałam słaby okres we wrześniu i dwa razy w szpitalu wyladowalam to jeszcze ta żmija mi cisnienie podnosiła :D a mój jak to mój... Że mam nie przesadzać bo to nic takiego :D

reklama
O takich mozna powiedzieć ze sa nieźle wyrachowane. Szkoda słów i nerwow na takie, co czepiają sie mężów lub chłopaków innych.
Teraz juz nic takiego sie nie wydarzy i tylko czekać az Twój przyjedzie w grudniu uteskniony za brzuszkiem i Tobą :-)

Mam nadzieję ze jakas wywloka się nie pojawi :) no może się dla niej to zle skończyć :D poświęcę się te 350-400km żeby jej pokazać kto tu rządzi hah
Nie lubię takich wyjazdów bo wiem ze laski które tam jadą nie należą do normalnych i zachowują się jak spuszczone ze smyczy :/

naszlo mnie na segregacje tego co ostatnio kupilam i juz mam wszystko poukladane rozmiarami i juz nic nie potrzebujhe to koniec kupowania ciuszkow nawet na chrzest juz mam :biggrin2: zaraz powrzucam fotki na zakupowym

nie martw sie wszystko bedzie ok ja tez swojemu ufam ale innym nie :-p na szczescie majac wlasna firme nigdzie nie jezdzi i nawet czasu na to nie ma tyle dobrze,ale trzymaj sie bedzie dobrze masz nas wygadac sie zawsz emozesz:-D

Najwyżej ukrece mu głowę jak pójdzie cos nie po mojej myśli :D
Mój jest policjantem i te jego kursy to sa jak ja to mówię ,wydzimisie' :D nie sa obowiązkowe Ale żeby dostać się gdzieś wyżej i mieć lepszą kasę wypadałoby robić wlasnie kursy :D oczywiście ja nie mam nic przeciwko żeby się szkolil tylko jakoś tak w ciazy bardziej to przeżywam :) pół roku na szkole był i mi tak nie odwalalo ja teraz :D

wiesz teraz jest inaczej hormony to po pierwsze a po drugie pewnie wolalabys zeby byl z toba i wasza dzidzia ja tak mam chcialabym zeby caly zcas byl ze mna glaskal brzuszek przytulal mnie itp:-)

reklama
Do góry