reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Lu Iza we wrześniu była sytuacja ze przykleila się do niego laska na kursie i nie rozumiała delikatnego słowa ,odwal się mam dziewczynę i dziecko w drodze' bezczelnie mu napisała ze jej to żadnej różnicy nie robi ani jej to nie przeszkadza czy ja jestem i nasz ,plecak' :) tymbardziej ze jak jechali do kina z chłopakami ona też jechała i jeszcze siedziała koło mojego jak trzeba było podręcznik zawsze szła do niego a na szkole 800 innych osób wydzwaniala żeby na imprezy z nimi chodził doprowadziło mnie to do białej gorączki bo akurat miałam słaby okres we wrześniu i dwa razy w szpitalu wyladowalam to jeszcze ta żmija mi cisnienie podnosiła :D a mój jak to mój... Że mam nie przesadzać bo to nic takiego :D

reklama
O takich mozna powiedzieć ze sa nieźle wyrachowane. Szkoda słów i nerwow na takie, co czepiają sie mężów lub chłopaków innych.
Teraz juz nic takiego sie nie wydarzy i tylko czekać az Twój przyjedzie w grudniu uteskniony za brzuszkiem i Tobą :-)

Mam nadzieję ze jakas wywloka się nie pojawi :) no może się dla niej to zle skończyć :D poświęcę się te 350-400km żeby jej pokazać kto tu rządzi hah
Nie lubię takich wyjazdów bo wiem ze laski które tam jadą nie należą do normalnych i zachowują się jak spuszczone ze smyczy :/

naszlo mnie na segregacje tego co ostatnio kupilam i juz mam wszystko poukladane rozmiarami i juz nic nie potrzebujhe to koniec kupowania ciuszkow nawet na chrzest juz mam :biggrin2: zaraz powrzucam fotki na zakupowym

nie martw sie wszystko bedzie ok ja tez swojemu ufam ale innym nie :-p na szczescie majac wlasna firme nigdzie nie jezdzi i nawet czasu na to nie ma tyle dobrze,ale trzymaj sie bedzie dobrze masz nas wygadac sie zawsz emozesz:-D

Najwyżej ukrece mu głowę jak pójdzie cos nie po mojej myśli :D
Mój jest policjantem i te jego kursy to sa jak ja to mówię ,wydzimisie' :D nie sa obowiązkowe Ale żeby dostać się gdzieś wyżej i mieć lepszą kasę wypadałoby robić wlasnie kursy :D oczywiście ja nie mam nic przeciwko żeby się szkolil tylko jakoś tak w ciazy bardziej to przeżywam :) pół roku na szkole był i mi tak nie odwalalo ja teraz :D

wiesz teraz jest inaczej hormony to po pierwsze a po drugie pewnie wolalabys zeby byl z toba i wasza dzidzia ja tak mam chcialabym zeby caly zcas byl ze mna glaskal brzuszek przytulal mnie itp:-)

reklama
Do góry