reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

ja biorę witaminki dla kobiet w ciąży, brałam też przez cała ciąże z córcią i wszystko było super, wię teraz tez chyba będę brała do końca.
no i znowu do pracy, jak ja wam zazdroszczę L4.

reklama
Ja juz po wizycie .Juz drugi lekarz potwierdzil ze bedzie siusiorek.Nic nie mowilam ze juz wiem .Wiec u nas juz tak zostanie ze bedzie maly Filipek

Witam!!

Ja biore witaminy ale jak mi sie przypomni :), dziś miałam morfologie więc zobaczymy jak to będzie.

Wkurza mnie moja waga powiem Wam, bo staram się jak mogę, ale przecież głoda chodzić nie bedę. Fakt, że słodycze jem i to troszkę za dużo bo przez ostatni rok prawie w ogole nie jadłam. No i mam mniej ruchu co muszę zmienić bo byłam aktywna a teraz tylko po córkę do szkoły i tyle. Leniwa jestem hahaha

Dzastibasti no ja się czuję jakbym za dużo przytyła, bo ten brzuch ciążowy jeszcze nie wyskoczył do końca tylko wypchnął oponkę na zewnątrz... :sorry: A co do ubioru to cały czas zalegam w piżamce w łóżku, ale zaraz się przebieram w wyciągnięty dres i biorę się za odgruzowanie mieszkania :-D Maluję się jak wychodzę z domu, czy ktoś ma do nas przyjść, mąż przyzwyczajony, ale po co straszyć innych ludzi :-D

Lewusek gratulacje, to chyba możesz już kompletować wyprawkę :-)

Ania Be a weź schowaj wagę głęboko do szafy, ja tak zrobiłam i jestem szczęśliwa ;-) jedzeniem to się nie przejmuję za bardzo, no bo jak tu dziecku odmówić :-p A głodna chodzę non stop ostatnio, to chyba przez tą pogodę

Ania Be a weź schowaj wagę głęboko do szafy, ja tak zrobiłam i jestem szczęśliwa ;-) jedzeniem to się nie przejmuję za bardzo, no bo jak tu dziecku odmówić :-p A głodna chodzę non stop ostatnio, to chyba przez tą pogodę

Staram się własnie tak myśleć ale przed ciążą schudłam 20kg i żal mi tego, że tak łatwo teraz przybieram. Ale tłumacze sobie,że to własnie dlatego,że tyle schudłam teraz tak jadę szybko do gory haha :-p

Ja nie zwracam wiekszej uwagi na wyglad, ubieram to w czym mi wygodniej. Jedynie jak mam gdzies wyjsc to zwracam na to troszke wiecej uwagi.
Co do witamin to biore co 2 dzien, jezeli mala rosnie prawidlowo a jest jedna z wiekszych posrod dzieciaczkow to stwierdzilam, ze wystarczy.

reklama
Ania Be ale masz przyrosty w normie i po prostu nie chcesz przytyć a to się dzieje czy masz ponad normę przyrosty? :)

no mam troszkę za dużo :(, w tym miesiącu w 4 tyg już 4kg na plusie buhahaha szczerze nie wiem czemu tak szybko tyje bo nie jem kalorycznie, mam odstępty 2-3h a waga leci w górę. Ale wiem, że zrzucę szybko po bo już wiem jak. Ale nie chce mi sie lekarza słuchać na ten temat ;) haha

Do góry