reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

A mi włosy bardziej się teraz przetłuszczają, w ogóle na moje oko przed ciążą były ładniejsze, niespodzianki na buzi są takie same jak przed ciążą plus obecnie na dekolcie jakoś mnie wysypało, a buzia zdecydowanie nabrała większego kształtu, a w brzuszku siedzi chłopak :)

reklama
Agiszonek, a dlaczego zrezygnowałaś z drugich? Nie masz z NFZtu refundowanych? Bo jak masz to warto pójść- wszystkie organy ci sprawdzą i zmierzą- mnie nawet sprawdził, że malutka ma całe podniebienie, a wydawałoby się, że to tak malutkie, że jak w ogóle można sprawdzić. Przepływowość nerek, kręgosłup, serce, żołądek. Jak zobaczyłam wszędzie na kartce- że ok to aż mi lźej na duszy.

Ja włosy mam mocne i są ładniejsze ,paznokcie rosną szybciutko ,cera normalna idzie tylko w brzuch waga. Ogólnie tak jak przy synku miałam w ciąży ,a teraz póki co dziewczynka ,zobaczymy na kolejnym usg czy nic jej nie wyrosło (oby nie ) ☺

Dobry wieczor wszystkim :)

Witam kolejna nowa mamuske, co tak pozno ?

Ja Was czytam na biezaco ale nie mialam czasu odpisywac :)
Gratuluje kolejnych synkow i corek. No niedlugo dziewczynki dogonia liczbe chlopcow :D
Trzymam kciuki za kolejne wizyty.
Bar bra super to lozko !
Co do wygladu to hmm, wszyscy mowia ze wygladam na chlopca :) Wlosy bez zmian, cera raz ladna raz obsypana :D Brzuszek jeszcze maly, nie rzuca sie w oczy chociaz czuje go juz coraz bardziej. Dzis kupilam dwie pary dresow w H&M i NewYorkerze. Jak na razie spodnie ciazowe moga nie istniec :D Ruchow dalej nie czuje ale to dopiero w srode bedzie skonczony 18 tydzien wiec jeszcze sobie cierpliwie czekam. Na urlopie mamcia mnie dokarmia, codziennie takie pyszne jedzonka, takze brzuch bedzie niedlugo jak arbuz :D
Swieta niestety spedzamy w Anglii, bo moj maz nie dostalby urlopu na swieta bo za pozno zapytal dlatego jestesmy teraz. Szkoda, ze nie bedziemy w Polsce z rodzina no ale trudno, w przyszlym roku przyjedziemy z dzidziusiem !
Jutro musze zadzwonic i umowic sie na wizyte bo chce wiedziec co w brzuszku piszczy :)
Dobranoc

Dziewczyny gratuluję udanych wczorajszych wizyt, wiem jaka to dla Was ulga i miód na serce.
Witam nowa mamusie :)

Ja wieczorem złapałam takiego dola ze jak zaczęłam płakać to łkałam tak przez kilka godzin. Włączył mi się schemat ze wszystko nie tak ze okropnie wygladam, że stary mnie wkurza i w ogóle obraziłam się na cały swiat. To już jest jakiś koniec świata, ja normalnie nigdy taka nie jestem a teraz...nie wiem co się dzieje
U mnie się akurat sprawdza ze córka odebrała mi urode. Cera, wlosy, katastrofa. W pierwszej ciazy tez tak mialam.
Uciekam spać. Dobrej nocy wszystkim

Manka no to udanej wizyty

U mnie też wszyscy mówią, że wszystko tylko w brzuch mi idzie i że świetnie wyglądam no i spodxiewamy sie synka. Brzuch ciągnie do przodu, a jak byłam z córcia to był rozlany po całości.
Ale moje słonko mnie dzisiaj kopie chyba w ogóle nie śpi.

reklama
Dzień dobry :) już po prysznicu jestem, zaraz musze iść moje włosy doprowadzić do porządku. Ale mnie gardło boli, kaszel się zaczyna i katar męczy :/ ehhhh najchętniej ten tydzień spedzilabym w domu, w łóżku a nie mam takiej możliwości :( ehhhh jak ja chcę woooooolne!

Do góry