reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Gratuluję poznania płci, ja jeszcze 2 tygodnie czekam, ale już odliczam dni :-D

Ja mam brzuch chyba taki sam jak z Lalką, taki rozlazły i mały (pewnie za chwilę wystrzeli jak szalony). Ale i objawy były inne i smaki w tych 2 ciążach, w 1 zwracałam wszystko jak leci, n mięso długo nie mogłam nawet spojrzeć, zasmakował mi sernik, chociaż nie lubiłam i co chwilę bym jadła ogórkową czy kapuśniak. Teraz nic, leciutkie mdłości jak długo nie jadłam, albo jak jechałam samochodem, mniejsza ochota na słodycze (co mi już przeszło), mięso mi nie przeszkadzało, a rosół mogę jeść na okrągło, ale to to zawsze lubiłam ;-) Włosy się nieco pogorszyły, cera niewiele lepsza, także nie wiadomo co będzie :sorry: No i jeszcze z małą tak czułam że będzie baba, a teraz nic, żadnego przeczucia. Może to i lepiej, człowiek się nie rozczaruje jak się nastawi :rofl2:

Elisse u nas też szaro i zimno, wczoraj trochę słoneczka było, a dziś szkoda gadać. Tylko deszczu brakuje do kompletu

Manka u Ciebie widzę silne przeczucie na chłopca :-) Ciekawe czy się sprawdzi ;-)

Rany dziewczyny, ratunku, mam obiad do zrobienia, a nie chce mi się jak nie wiem co :zawstydzona/y: Jeszcze muszę chatkę odgruzować przed sobotą, chyba zacznę już od dziś, bo z tym moim lenistwem to się zejdzie :-D

Aa i mam pytanko - zna któraś sposoby na usunięcie długopisu ze ścian? Mój drugi Picasso nie odróżnia kartki od ściany, nie zauważyłam jak zabrała nam długopis i teraz mam piękne mieszkanko :sorry:

reklama
u mnie brzusio nieduży i taka fajna piłeczka, przytyłam tylko 4 kg co przy mojej niedowadze jest malutko i nadal jestem chuda jak patyk, tez codziennie jem coś słodkiego, ale głownie po to zeby troszkę przytyc, boje sie jeść za dużo bo w pierwszej ciazy sobie i żałowałam i byłam zagrożona cukrzyca ciazowa.

niestety od dwóch dni jestem przeziębiona, do tego od wczoraj tak bolą mnie plecy na wysokości i łopatek, ze wczoraj wieczorem ryczałem z bólu, moja corka myślała, ze juz rodzic zaczynam haha

dzis byłam na pobraniu krwi brrr jak jak tego nie lubię a w czwartek mam usg połówkowe, ktorym mega sie stresuje, a do tego bedę musiała jechać bez męża bo on w delegacji i z dzieckiem tak wiec czad

Zdrówka dziewczyny, chrobkowy szpital wyczerpal limit na choroby.
Dzisiaj rano poczułam główkę lub pupę mojego maleństwa, a potem kończyny ...jakie to cudowne uczucie. :)

Poziomka ja mam to samo 4 kg na plusie co przy mojej wadze to malutki brzusznej malutki piłeczka pupa bez zmian piersi zaczynają nabierać kształtów i mój już zadowolony mówi że bardzo lubi moje małe ale większe też będą tajne faceci :p ją wrocilam teraz papu i odpoczynek materace wybralam wózek wypatrzony teraz tylko mojemu pokaże i zobaczymy kupilam kilka bluzeczek bodow spodnie bo przecina była z 15 lub 20 na 5 lub 10 więc kupilam i butelkę jedną mała kupilam i 2 smoczki dla maluszka takie od 0 do 2 :)

Alez Wam juz zazdroszcze tych ruchow, kopniakow. U mnie nic a nic :(
A i wizyte mam w czwartek o 16:30, mam nadzieje ze dzidzi rozlozy nozki :p

reklama
Do góry