Patrycje znam tu z forum grudzień 2006. Synów mamy z tego samego czasu. A jej bloga od początku czytam i tu nawet cytowałam Marty porównania kolosek.Fani czyżbyś kumplowala się z Patrycja z "boginieprzymaszynie"? A może to tylko zbieg okoliczności ;-)
A pisałam o koleżance z mojego osiedla. Choć to bardziej znajoma już niż koleżanka. I faktycznie sytuacja jak u Patrycji Choć jej starsze dzieci są starsze od dzieci Patrycji.
Nie bądź taka pewna że już nie urośnie. Mój synek do 8 miesiąca Co 4 tygodnie usg był cały czas dziewczynka. I nagle stał się chłopcem. Także wszystko przed tobą.Ja jeszcze liczyłam na chłopca, ale skoro tam nic nie wyrosło to już nie urośnie :-) z drugiej strony moje przeczucie się sprawdziło.
M lekko zawiedziony, że kolejna "baba" będzie, ale pracuje nad imieniemjak na razie wymyślił Amelię, wybijam mu to z głowy.
Bar Bra- jak będziesz mogła to dopisz,że u mnie dziewczynka ;-)
A ja właśnie czytałam jakiś artykuł, i tam pisali, że o płci dziecka bardziej decyduje matka.
Ja po tej przygodzie z synem jak bym teraz dowiedziała się że córka to bym nie uwierzyła do końca. No chwyba że powiedzą mi że syn to uwierzę.