reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Magda dobra, a zarazem smutne. Chyba bym nie odpuscila lekarzowi, bo odp nie zadowalajaca.
barbra super, ze duzo ilosc wody pomogla..
izik trzymam kciuki za udana wizyte
lilith ja wczoraj tez mialam bole brzucha okropne, sle to z wlasnej głupoty, jak wrocilam z pracy mialam wilczy apetyt na słodycze no i dostalam za swoje...
fanti szybciutko wez wolne i mykaj do dentysty..

reklama
a on mi na to urodzi pani czlowieka, bez wątpienia będzie to czlowiek.
Bardzo osobliwe poczucie humoru miał szanowny doktor :baffled: Ja rozumiem, że lekarz możne się zdenerwować jak każda pacjenta pyta o płeć w pierwszej kolejności, no ale co my mamy robić? Udawać ze nas to wcale ne interesuje? Niektórzy lekarze pewnie chętnie wróciliby do czasów Ciemnogrodu, kiedy ciężarne nie miały dostępu do informacji i wszystko co powie lekarz było święte i była to jedyna prawda. Ja poprzednio skreśliłam lekarkę która twierdziła, że w 9 tc nie widać serduszka :-p

Juz po :) lekarz mial dzisiaj wysmienity humor. Widzialam raczki, nozki, dzidzia slicznie otwierala buzie i nawet ziewnela :D wiem, ze dostaje nie nozkami a raczkami w pecherz. I niby nie bylo to zadne 3d, ale po twarzy podobna do Emilki. Na 90% dziewczynka, pan doktor nic nie widzial miedzy nozkami.
151 uderzen na minute i 403 g.

Dziewczyny jakiś czas temu już pisałam o tym - mój pracodawca nic nie wie że jestem w ciąży. A w związku z rozpoczętą procedurą awansu został mi ostatni egzamin. Miał być na koniec października ale ja nie bardzo mogę już właśnie przez nocki wytrzymać. Pojadę chyba jednak do swojego naczelnika i porozmawiam z nim jak by to załatwić inaczej bo tylko mogę sobie I dziecku zaszkodzić taką pracą.

Właśnie siedzę przed gabinetem dentystycznym. Nie udało mi się do mojego dentysty dostać tylko do jego szwagra. U niego jeszcze nie byłam i nieco się obawiam jak on działa. Już mi przez tel powiedział że znieczulenie nie jest potrzebne. Hmm. Trzymajcie kciuki

Fanti rozumiem, to wiele wyjasnia. Takie mamy czasy, że prace trzeba mieć a jak jeszcze jest szansa na awans to zrozumiałe ze się poswięcasz. Mam tylko nadzieje ze nie wykonujesz żadnych fizycznych zajec, które są w ciazy niewskazane. Uważaj na siebie i dzidzie

ja już w domku i idę zjeść obiadek a w tym czasie proszę was żebyście napisały mi co i jak i kto ma być dopisany do listy ok bo nie pamiętam a nie chce mi się szukać po wszystkich stronach :-)

reklama
Do góry