reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Wkładają sondę przez cewkę moczową ona ma kamerke i ma za zadanie ułatwić odprowadzenie moczu z nerki ale czekamy do jutra

Barbara oby obyło się bez sondy. Trzymam mocno kciuki. Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam że masz jedną nerkę. Wcześniej już miałaś takie problemy? Sorki że tak dopytuję.

reklama
Wiosenny wysyp chłopaków :) fajnie.

Barbra oby obyło się bez sondy jednak. I teraz juz tylko lepiej ms byc!!! A tak na marginesie czy ty słyszałaś ze cien juz nasze limity na szpital wykorzystala? Wiec bezdyskusyjnie prosze kończyć chorowanie i wracac do domu. No!

Gratulacje wszystkim mamusiom które poznały plec. Ja mam nadzieje ze u mojej dzidzi nic się tam nie schowało bo z córką Amelka liczylysmy na siostrę :) tata chciał syna no ale mówi się trudno,pecha ma. Jednym dzieckiem wszystkim nie dogodze. Może kiedyś będzie trzecie i kto wie może spełni się życzenie tatusia...

Witam się i ja:)

Barbra trzymaj się w tym szpitalu jakoś i wychodz szybciutko!

Gratuluję kolejnych chłopaków:)
Ja wczoraj miałam cięzki dzień, kupę latania i pracy, a maleństwo ułożyło mi się chyba centralnie na pęcherzu, cały dzień mnie bolał i co chwile toaleta. dziś już jest lepiej, zakupiłam też wczoraj tabsy z żurawiną, bo boję się że sama żurawian i cytryna nie pomagają na ten mój zasadowy mocz, a zapalenia pęcherza bardzo się boję bo to nic przyjemnego.

Wracam do pracy, ale będę podglądać:)

A i Fanti gratuluję nowej funkcji:)

Lilith gratulacje synka :)
Do do nerki to ja się tak urodziłam ale wcześniej może że 2 razy miałam zastój moczu ale nie w nerce bo dawała radę ale teraz chyba że względu na ciążę jest jej trudniej to ogarnąć chyba więc z pęcherza zszedł mocz a z nerki niestety nie więc ogólnie ciąża trochę obciążył mi nerkę ale będzie dobrze tak zakładami

Edit i Magdalena Jeszce nic nie jest przesądzone. Zawsze może coś wyjść u waszych dziewczynek ;)

Sylvi funkcja znów nie taka nowa ;) nowa w tym tylko że tutaj.

Barbra zapasowy limit też wykorzystałas więc parkuj się do domu ;)

Ja w pracy dziś i zwyczajnie odpływam dziś. Spać mi się chce jak cholera ale czekamy na jakąś ważną kontrol więc wszyscy na baczność. 5 kontrolerów na 4 osoby.

reklama
hej ! wstałam z mężem przed 7, zjadłam śniadanie, o 8.00 poszłam znów do łóżka, spałam do 9.00, bo włączył mi się głód, więc zjadłam i znów do wyrka :/ muszę się przyznać,że dopiero co wstałam, wypiłam kakao i już nie zamierzam nawet spoglądać w kierunku łóżka. Plusem jest to,że miałam piękny sen, widziałam jak maluszek się rusza w brzuchu, szaleństwo! cały brzuch falował, widziałam przez powłoki nawet twarzyczkę :-) a potem się przebudziłam, bo pomyślałam sobie, że jak mąż wróci z pracy to mu pokaże i uświadomiłam sobie,że to tylko sen, ale było miło :-) ale do głowy mi nie przyszło,żeby spojrzeć między nogi ;)

Gratuluję Wam synków :)

Bar Bra wracaj do zdrowia! najważniejsze,że już Cię nie boli :)

Do góry