reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczuny ja tak na szybko, bo zwyczajnie sajgon mam...

Znacie jakis sposob na gardlo? ; ( Wczoraj mnie rozbolalo a dzisiaj masakra...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Volka trzymam kciuki, by szybko to przeszło i już nie wróciło.

Z tym karmieniem bywa różnie. Początki dla mnie były okropne. Mała tylko z kapturka pić się nauczyła. Ciągle go trzeba było wyparzać. W efekcie końcowym karmiłam przez 1,5 roku odciągając mleko laktatorem. Teraz mam zamiar być bardziej uparta i nie słuchać położnych, które w większości w ogóle się nie znają niestety.

Zdrówka dla chorych. Moja córka też biedna chora, dwa dni przedszkola wystarczyły.

W poniedziałek mam badania prenatalne i już nie mogę się doczekać :)

Nailie no wlasnie zdziwilo mnie to, ze jak bylam 2 tyg temu na usg to gin nic nie zauwazyla.. no trudno oby to sie rozwiazalo pozytywnie.

Sarna80 no to masz troszke wieksza ale ja mam za to wiecej bo dwie :p zobaczymy co sie bedzie dzialo z tym, musimy byc dobrej mysli :) a Tobie gin powiedzial, ze musisz miec to pod obserwacja czy jak ? ;)

Volka trzymaj sie i szybko wracaj do zdrowia :)

Dziewczyny sama nie wiem, ktorego terminu mam sie teraz trzymac ? Tego z okresu czy z usg ? :)

reklama
Do góry