reklama
natka90
Fanka BB :)
Dziewczuny ja tak na szybko, bo zwyczajnie sajgon mam...
Znacie jakis sposob na gardlo? ; ( Wczoraj mnie rozbolalo a dzisiaj masakra...
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Znacie jakis sposob na gardlo? ; ( Wczoraj mnie rozbolalo a dzisiaj masakra...
Mała_Mi_89
Ja dzisiaj 15 tydzień zaczełam
natka90
Mi 16 w niedziele sie zacznie wg usg
elisse
Volka trzymam kciuki, by szybko to przeszło i już nie wróciło.
Z tym karmieniem bywa różnie. Początki dla mnie były okropne. Mała tylko z kapturka pić się nauczyła. Ciągle go trzeba było wyparzać. W efekcie końcowym karmiłam przez 1,5 roku odciągając mleko laktatorem. Teraz mam zamiar być bardziej uparta i nie słuchać położnych, które w większości w ogóle się nie znają niestety.
Zdrówka dla chorych. Moja córka też biedna chora, dwa dni przedszkola wystarczyły.
W poniedziałek mam badania prenatalne i już nie mogę się doczekać
Z tym karmieniem bywa różnie. Początki dla mnie były okropne. Mała tylko z kapturka pić się nauczyła. Ciągle go trzeba było wyparzać. W efekcie końcowym karmiłam przez 1,5 roku odciągając mleko laktatorem. Teraz mam zamiar być bardziej uparta i nie słuchać położnych, które w większości w ogóle się nie znają niestety.
Zdrówka dla chorych. Moja córka też biedna chora, dwa dni przedszkola wystarczyły.
W poniedziałek mam badania prenatalne i już nie mogę się doczekać
Nailie no wlasnie zdziwilo mnie to, ze jak bylam 2 tyg temu na usg to gin nic nie zauwazyla.. no trudno oby to sie rozwiazalo pozytywnie.
Sarna80 no to masz troszke wieksza ale ja mam za to wiecej bo dwie zobaczymy co sie bedzie dzialo z tym, musimy byc dobrej mysli a Tobie gin powiedzial, ze musisz miec to pod obserwacja czy jak ?
Volka trzymaj sie i szybko wracaj do zdrowia
Dziewczyny sama nie wiem, ktorego terminu mam sie teraz trzymac ? Tego z okresu czy z usg ?
Sarna80 no to masz troszke wieksza ale ja mam za to wiecej bo dwie zobaczymy co sie bedzie dzialo z tym, musimy byc dobrej mysli a Tobie gin powiedzial, ze musisz miec to pod obserwacja czy jak ?
Volka trzymaj sie i szybko wracaj do zdrowia
Dziewczyny sama nie wiem, ktorego terminu mam sie teraz trzymac ? Tego z okresu czy z usg ?
aleksandrab
Początkująca w BB
Ja sie trzymam tego z usg, tez zaczynam dzis 15ty tydzien
asieńkakk
Jeju trzymajcie się dzielnie dziewczyny, bądźcie dobrej myśli, trzymam kciuki;-)
Ja się biorę za sprzątanie, czas najwyższy... a terminu z usg się trzymam.
Ja się biorę za sprzątanie, czas najwyższy... a terminu z usg się trzymam.
reklama