reklama
Ja dziś idę na usg .. czuje ogromny niepokój i radość ,że w końcu ...
trzymam kciuki:-)
Kciuki za wszystkie wizyty dziś trzymamy &&
U mnie w sumie nie wiem jakiego terminu się trzymać.. wiem dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia.. nawet przy leniwych plemnikach pomyłka może być o jedną dobę. I wg moich wyliczeń mam 12 tydz i 2 dzień.
Jak moja gin zobaczyła na USG Bronka to powiedziała, że on z maja więc 16-17 tydz byłby teraz.
Na prenatalnych inny lekarz stwierdził, że mały rośnie nieco szybciej ale tylko tydzień więcej dawał niż jest..
A wg @ wychodzi, że już prawie 15 jak w suwaczku
WIęc jakby nie było w marcu rodzę ale którego to Bronek zadecyduje
U mnie w sumie nie wiem jakiego terminu się trzymać.. wiem dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia.. nawet przy leniwych plemnikach pomyłka może być o jedną dobę. I wg moich wyliczeń mam 12 tydz i 2 dzień.
Jak moja gin zobaczyła na USG Bronka to powiedziała, że on z maja więc 16-17 tydz byłby teraz.
Na prenatalnych inny lekarz stwierdził, że mały rośnie nieco szybciej ale tylko tydzień więcej dawał niż jest..
A wg @ wychodzi, że już prawie 15 jak w suwaczku
WIęc jakby nie było w marcu rodzę ale którego to Bronek zadecyduje
Mała_Mi_89
Fanka BB :)
Ja drugi dzien nie mam na nic siły. Chce mi sie spac boli mnie głowa. Sama nie wiem co mi jest :/
Jaaaaa jestem szczęśliwa !! Wszystko gra i buczy . Wg usg 14 tydzień . I co... I co ...?? 95% córeczka !!!
Gratulacje ja mam wizyte 28 nie moge sie doczekac zeby mi powiedzial lekarz kto u mnie mieszka
reklama
Mała_Mi_89
Fanka BB :)
Gratulacje Ja jeszcze tydzien musze czekac na kolejna wizyte i moze dowiem sie kto tam mieszka.