reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nawet rankingow imion i inspiracji nie szukam [emoji14] Samo mi do glowy przyjdzie :)

A wozek... mozliwe, ze juz bede miala w ten piatek. Ja pracuje w sklepie z takimi gadzetami. my 20% przeceny na caly asortyment mamy w ten weekend wiec chyba sie pokusze...

No i padlo na: Graco Twist + moge sobie dobrac drugi kolor i czerwony biore.

uploadfromtaptalk1442402959790.jpg

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1442402959790.jpg
    uploadfromtaptalk1442402959790.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Ja dziś miałam sen jak ubierałam mojego maluszka w ciuszki na spacerek i jak go ubrałam to się zsiusiał i musiałam go znowu przebierać ale to było takie realne jak go trzymałam jej :-)nie mogę się doczekać

dzasti juana super wieści ja czekam do 23:-)

nailie świetny pomysł z osobnym wątkiem :tak:

chrobek kciuki za wizytę oby się pokazało :-)

Bar bra 32?:szok: jaki ty mały rozmiar nosisz. ja ciążówki zakupiłam juz w rozmiarze 40, a po domku nabyłam w decathlonie spodnie do jogi z szerokim pasem i są mega wygodne

natka, u mnie po ciąży chyba tez tak zostanie ;) no chyba że Chodakowską zacznę ćwiczyć;)

a twój wybrany wózek super, myślisz ze sprawdziłby się na żwirówce? niestety mam kawałek do asfaltu i zastanawiam się jaki by wybrać, dużych kół nie chcę za bardzo bo nie zmieszczą mi się do auta, a takie byłyby w sam raz

reklama
natka, u mnie po ciąży chyba tez tak zostanie ;) no chyba że Chodakowską zacznę ćwiczyć;)

a twój wybrany wózek super, myślisz ze sprawdziłby się na żwirówce? niestety mam kawałek do asfaltu i zastanawiam się jaki by wybrać, dużych kół nie chcę za bardzo bo nie zmieszczą mi się do auta, a takie byłyby w sam raz
No wlasnie ponoc mozna nawet calkiem dobrze go po piasku prowadzic ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry