reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nawet rankingow imion i inspiracji nie szukam [emoji14] Samo mi do glowy przyjdzie :)

A wozek... mozliwe, ze juz bede miala w ten piatek. Ja pracuje w sklepie z takimi gadzetami. my 20% przeceny na caly asortyment mamy w ten weekend wiec chyba sie pokusze...

No i padlo na: Graco Twist + moge sobie dobrac drugi kolor i czerwony biore.

uploadfromtaptalk1442402959790.jpg

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1442402959790.jpg
    uploadfromtaptalk1442402959790.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Ja dziś miałam sen jak ubierałam mojego maluszka w ciuszki na spacerek i jak go ubrałam to się zsiusiał i musiałam go znowu przebierać ale to było takie realne jak go trzymałam jej :-)nie mogę się doczekać

dzasti juana super wieści ja czekam do 23:-)

nailie świetny pomysł z osobnym wątkiem :tak:

chrobek kciuki za wizytę oby się pokazało :-)

Bar bra 32?:szok: jaki ty mały rozmiar nosisz. ja ciążówki zakupiłam juz w rozmiarze 40, a po domku nabyłam w decathlonie spodnie do jogi z szerokim pasem i są mega wygodne

natka, u mnie po ciąży chyba tez tak zostanie ;) no chyba że Chodakowską zacznę ćwiczyć;)

a twój wybrany wózek super, myślisz ze sprawdziłby się na żwirówce? niestety mam kawałek do asfaltu i zastanawiam się jaki by wybrać, dużych kół nie chcę za bardzo bo nie zmieszczą mi się do auta, a takie byłyby w sam raz

reklama
natka, u mnie po ciąży chyba tez tak zostanie ;) no chyba że Chodakowską zacznę ćwiczyć;)

a twój wybrany wózek super, myślisz ze sprawdziłby się na żwirówce? niestety mam kawałek do asfaltu i zastanawiam się jaki by wybrać, dużych kół nie chcę za bardzo bo nie zmieszczą mi się do auta, a takie byłyby w sam raz
No wlasnie ponoc mozna nawet calkiem dobrze go po piasku prowadzic ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry