reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mnie też pryszcze dopadły, na początku ciąży jakby cera mi się poprawiła, ale teraz pryszcze się pojawiły w okolicach brody :-( Na większe wyjścia da się je zatuszować, a w domu no co zrobić są to są nie tuszuje ich :p

Nie wiem jak to jest u Was, ale ja jakaś ostatnio bardziej zmęczona jestem i co chwile muszę posiedzieć, bo całkowicie by mi sił brakło i spanie popołudniowe dalej nie minęło :/ Miałam niewiele dni, że tryskałam energią, a bardzo o nich marzę, bo tyle rzeczy bym chciała zrobić :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cocosh ja przytylam 5kg od 5tygodnia do teraz czyli do 13tego,
Niestety ja sie zaczelam leczyc dopiero teraz a podobno pierwsze 3miesiace sa wazne bo potrzebne sa hormony do ksztaltownia kosci I mozgu wiec teraz sie martwie ...

Cocosh ja też mam problemy z tarczyca . W pierwszej ciąży przytyłam książkowo 16 kg.
Tyle ,że ja w genach mam to ,że szczupła byłam od zawsze w dzieciństwie ciągle niedowaga ..

widzę, ze nie tylko ja taka pryszczata, masakra jakaś, u mnie najgorzej jest tuż pod broda. PRyszczata jestem od poczatku ciazy, potem mi poznikały na jakies 3 tyg. a od kiedy biorę luteinę znów mnie wypryszczylo ze hej
no nic, takie uroki ciazy;-)

ja wczoraj i dzis zupełnie bez sił, nic mi sie nie chce, a najgorsze jest to, ze nawet pomimo ogromnego zmęczenia nie jestem w stanie zasnąć w ciagu dnia, zasypiam wieczorem o 23 budzę sie o 7 i tyle spania, a tak sie cieszyłam, ze jak bedę na zwolnieniu to w końcu odespie echhh
ja poki co jakies 3 kg do przodu, ale ostatnio mam taki apetyt, ze muszę sie hamować bo jakbym sobie pozwoliła to chyba na 30 bym skończyła haha

Mi to pryszcze w tydzien wyskoczyly, energia od rana. Budze sie i juz mam plan co zrobie, fakt po 2 h jestem zmeczona i daje sobie 20 min na relaks a potem poswiecam sie corce. Dzisiaj za to mialam lenia i chodzilam bez celu...to do lodowki, to do sypialni, porysowac z Emka i znowu lodowka. Wazylam sie i od wizyty mam 1,5 kg wiecej- chyba ze tak kolacja na mnie podzialala.

reklama
Do góry