reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

natka, a ty nie masz czasem tyłozgięcia macicy? mnie tak w pierwszej ciąży nawalała kość ogonowa na początku, dopóki się nie przekręciło. co do jajników, to mój lekarz mówi że nie jajniki w ciąży bolą tylko więzadła, ale uczucie jest takie jak przy bólu jajników.

wpadłam tylko na chwilke bo full pracy mam...

super że dobre wieści z wizyt, a dzieciaczki już takie duże:)

kate spróbuj posmarować miejsce użądlenia miodem naturalnym, mnie tak babcia zawsze leczyła w dzieciństwie:)

reklama
Sarna- ja od wczoraj mam przeczucie 'a moze to chlopak' :) i nawet juz na niebieskie ubranka patrze.

A w ogole jest jakas mama, ktora czuje juz ruchy? Czy tylko ja jestem takim wyjatkiem :/ wczoraj czulam takie plywanie i jakby raczki/nozki.

Ja mam termin na 3.03. :-)

Ja mam tyłozgięcie macicy i mnie też bolała ni to kość ni to dół pleców, ale obecnie fasolka moja już na USG przez brzuch widoczna, a jeszcze dwa tygodnie temu nie, chowała się przy kręgosłupie.

Ja to mam przeczucie, że będzie córeczka :-D od kilku dni jakoś tak czuje to, zobaczymy czy się sprawdzi :-)

Ja jakbym czuła motylki, ale jeszcze nie jestem pewna, jak będę czula regularnie bede wiedziala ze to to. W pierwszej ciąży pierwszy ruch poczułam w 16 tyg.

Izik no i bardzo chcielibyśmy chłopca. A czuje sie zupełnie inaczej niz w pierwszej ciąży z córcia. Zobaczymy. Najważniejsze zeby nylo zdrowe!!!

reklama
No właśnie też mnie to dziwi :eek: w pierwszej ciąży też czułam ruchy w 16 tyg., niby co ciąża to można szybciej odczuwać. Ja się czuje tak samo, tylko czasami boli mnie prawa strona głowy co jest nowością, i jak głupia gdzieś przeczytałam, że to wróży syna.
Mi to też obojętne, wiadomo zdrowie najważniejsze :tak:nie mam jakiegoś szczególnego parcia na płeć

Do góry