reklama
Siwa88
Fanka BB :)
U mnie noc była chłodna, ale przez burze i lekki stres pół nocy nie mogłam spać, dzisiaj padam. Muszę się wam przyznać, że od wczoraj mam też delikatne plamienia. Moja ginekolog powiedziała, że to jest normalne bo to mogą być oznaki zagnieżdżenia, ale przygotowała mnie też na ewentualność samoistnego poronienia. Ja staram się nie myśleć o najgorszym i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Właśnie, może chociaż luteinę by ktoś przepisał?
U mnie noc jak zwykle. Jedno dziecko do mnie przyszło, drugie jak się obudziło wziął mąż
. Burza fajna, bo aż tak mocno nie grzmiało a przyjemniejsze powietrze od razu.
U mnie noc jak zwykle. Jedno dziecko do mnie przyszło, drugie jak się obudziło wziął mąż
Siwa88
Nic nie dała, bo powiedziała, że w moim przypadku to nie jest konieczne. ja jej ufam, bo prowadziła moją poprzednią ciąże. A to plamienie było niewielkie i teraz już nic nie widzę. Jak znowu zacznie się coś dziać mam do niej od razu dzwonić, i jechać albo do jej gabinetu albo do szpitala w którym pracuje. Usg powiedziała żebym teraz nie robiła bo serduszka może nie być widać i tylko się dodatkowo zestresuję a teraz to nie jest wskazane. Czekam wiec do 24,07, chyba że coś się zacznie dziać to będę od razu reagować. Teraz w miarę możliwości odpoczywam.
poziomka07
Nic nie dała, bo powiedziała, że w moim przypadku to nie jest konieczne. ja jej ufam, bo prowadziła moją poprzednią ciąże. A to plamienie było niewielkie i teraz już nic nie widzę. Jak znowu zacznie się coś dziać mam do niej od razu dzwonić, i jechać albo do jej gabinetu albo do szpitala w którym pracuje. Usg powiedziała żebym teraz nie robiła bo serduszka może nie być widać i tylko się dodatkowo zestresuję a teraz to nie jest wskazane. Czekam wiec do 24,07, chyba że coś się zacznie dziać to będę od razu reagować. Teraz w miarę możliwości odpoczywam.
Siwa, ja podczas pierwszej ciąży tez miałam nieduże plamienia i od razu dostałam od gin leki na podtrzymanie, nospe i przykaz leżenia a przynajmniej nie forsowania sie. Teraz przy zagnieżdżeniu tez miałam ale był to raczej lekko różowy śluz i trwało to tylko 1,5 dnia.
mnie tez w nocy obudziła burza i potem nie mogłam juz zasnąć, dodatkowo przed snem pije melisę bo jakieś takie napięcie wewnętrzne czuje, mamy juz 7 letnia córcię i mam obawy jak to bedzie znowu z takim maluszkiem, czy starczy mi sił i cierpliwości, normalnie mam stracha. No i cały czas wydaje mi sie, ze stara juz jestem na takie maleństwo, mam 33lata
pozdrowienia
reklama
zakochana_papuga
Początkująca w BB
mi lekarz nie dał zwolnienia tylko zaświadczenie do pracy ze jestem w 5/6 tyg ciazy i powiedział ze będę musiała przejść na 8 godzinny tryb tylko mi nie jest to na rękę bo dojeżdżam i narazie niema potrzeby isc na l4 w poniedziałek wracam z urlopu i ide na rozmowę do szefowej ciekawe co ona powie