reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam

Yelonek kciuki by dzidzia na następnym usg się pokazała. Pewnie owulka była później.

Zakochana witaj.

Kubusiowamama o raju nie sądziłam, że w Norwegii taka opieka jest.

reklama
Witam wszystkie nowe marcowe mamusie! Późna pora ale postanowilam zajrzec i ledwie nadrobilam tyle piszecie,ale to dobrze. Wiecie co, mi jakby ustaly objawy ciazowe, piersi przestaly byc tkliwe i bolące, nie mdli juz.... jakos tak normalnie nie ciążowo sie czuje, az zaczelam sie martwic, a wizyta dopkero 22 lipca. W pierwszej ciazy piersi bolaly na poczatku dlugo, czy ktoras z was tak ma/ miała?

Ostatnia edycja:
A mi jakoś w ciągu dnia wyleciało z głowy, że miałam iść do apteki a teraz na wieczór tak zaczęło swędzieć, że chyba oszaleję! Dziadostwo jakieś się przyczepiło, może chociaż wapno mnie poratuje. Jeszcze w dodatku katar leci z nosa i głowa boli. Jest bosko :p

A mi jakoś w ciągu dnia wyleciało z głowy, że miałam iść do apteki a teraz na wieczór tak zaczęło swędzieć, że chyba oszaleję! Dziadostwo jakieś się przyczepiło, może chociaż wapno mnie poratuje. Jeszcze w dodatku katar leci z nosa i głowa boli. Jest bosko :p
Oj biedna współczuje ci kochana :(

kate, mnie najbardziej bolą z rana po nocy, w dzień ból trochę odpuszcza, może hormony się stabilizują? Bar Bra, ja przy moim synku też miałam pierwszą fotkę z 3,7 mm:) Burza mnie dziś obudziła i zasnąć już nie da rady. Zrobiłam kolejny test;) i jestem już nieco spokojniejsza..

29 dc
29dc.jpg

Załączniki

• 29dc.jpg
    29dc.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 66
Yelonek na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki, teraz spróbuj się nie stresować. Ja byłam wczoraj na wizycie bez usg, wypisala mi skierowanie na badania i usg. Usg kazała mi robić minimum w 7 tygodniu, czyli będę robić 24 lipca. Ja oprócz braku miesiączki nie mam żadnych objawów ciąży, w pierwszej ciąży oprócz większych piersi też nie miałam żadnych innych objawów. W końcu się ochłodziło. Miłego dnia dziewczyny :-)

W pierwszej ciazy na pierwsze usg polecialam do Polski;) w 14 tygodniu:) tym razem pewnie tez tak zrobie :)
natka90 prywatnie tez jest lipa. Moze w wiekszych miastach mozna isc prywatnie, ale w mojej miescinie prywatnie nikt nie przyjmuje. Najblizszy ginekolog-100km ode mnie. Wiec wolalam 2 razy wybrac sie do Polski :)
Eviczek-fakt! Opieka w szpitalu jest rewelacyjna:) i jakie warunki! 3 dni w szpitalu, sala jednoosobowa z mozliwoscia dostawienia lozka dla Meza :)

Siwa88 ja tez nie mam zadnych objawow :) co jest dla mnie szokiem bo w pierwszej ciazy mialam juz objawy na tym etapie. Powiekszone piersi i takie mdlosci, ze do 12 tygodnia schudlam 5 kg.. mam nadzieje ze tym razem mnie to ominie i Wam dziewczyny tez tego zycze! :)

reklama
hej laski jak noc?
R KUPIL mi te sledzie boziu jakie nie dobre był y musztardowe drugie smietankowe bleeee,powąchałam i mi się odechciało

Do góry