reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Czytalam ostatnio o tym, ze bardzo czesto dla dzieci jest stosowana wlasnie maka ziemniaczana zamiast zasypek i podobno dziala super :) wiec mysle, ze skoro dla noworodkow stosuja to Tobie tez nie powinno nic grozic ale oczywiscie to tylko przypuszczenia :)

reklama
Lilith ale juz duza dzidzia, dobrze ze juz was wypuscili

Barbra spraw sobie masc bepanthen albo alantan zielony, u corci na odparzenia działają cuda, a potem dla maluszka się przyda :tak: ich mozna uzywac od 1 dni zycia dziecka wiec nie sądzę żeby cokolwiek zaszkodziło, w końcu maluch jest dobrze chroniony w brzuchu... Ewentualnie kąpiel w krochmalu, moze cos zalagodzi

A ja zaraz zwariuję z tą zgagą, w poprzedniej ciazy o wiele później mi się pojawiła:no:

Jeśli chodzi o kosmetyki to ja w ciąży używam takich bez SLS. Polecam serie Babydream z Rossmana. Żel pod prysznic plus szampon. Na zmianę z szamponem Alterra. Pod pachy używam czegoś co się chyba nazywa Cristal. Jak karmie to szczególnie dbam o to żeby moje dziecko nie jadlo antyperspirantu, a z pach blisko do sutków. Jeżeli ktoś się bardzo nie poci to polecam.

Uff, wrocilam w koncu z pracy, ale mimo wszystko dobrze mi sie pracuje. Myslalam, ze bede bardziej zmeczona a tu power jak nigdy dotad.
Lilith- sliczna dzidzia :)

Dziewczyny muszę sie z Wami pożeganać, wczoraj poroniłam. Nie mówię "żegnam" bo niedługo zawitam z powrotem. Trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o swoje maleństwa :)

reklama
Do góry