reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Lilith sliczna dzidzia ;)).

Bar bra ja wczoraj plakalam, bo mialam pizze zrobic, a ze gapa jestem ostatnio to zla makke kupilam i juz powod do placzu [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Cześć wszystkim :)
Spędziłam kilka dni na działce u znajomych, bez dostępu do netu - miałam nadrabiania że ho ho :-D
Super wypoczęłam, mimo upałów - działka w lesie, jezioro - super.

Dzisiaj od rana mam mega mdłości, nigdzie nie wychodzę, trzymam się blisko łazienki ;)

Gratuluję udanych wizyt i rosnących maluchów :-)

laski mam może głupie pytanie ale nie wiem co zrobić :-(
przez tą luteinę mam małe problemy bo czasem dużo mi jej wycieka pomimo że często się myję zmieniam bieliznę i używam wkładek to mam małe odparzenia na wargach :-(tak to czuję chciałam kupić w aptece zasypkę dla dzieci ale moja mama stwierdziła że jaka kolwiek mąka będzie tak samo działała co o tym myślicie bo wizytę mam 18 wolałabym coś z tym zrobić do tego czasu bo nie fajnie mi tak :-(ale nic nie ma w necie o mące zamiast zasypki a nie chce sobie lub dziecku zaszkodzić jak myślicie?

reklama
Do góry