reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Sylvi 12 tc
To jest młoda świeża piosenkarka pewnie ją znacie ale jak posłuchałam tego cover-u to się popłakałam
https://www.youtube.com/watch?v=8wBuEpZZKa0
https://www.youtube.com/watch?v=8wBuEpZZKa0
Misio
Boziu jak cudna twoja dzidzia jej ja dziś mam dzień do płaczu
natka90
Lilith sliczna dzidzia ).
Bar bra ja wczoraj plakalam, bo mialam pizze zrobic, a ze gapa jestem ostatnio to zla makke kupilam i juz powod do placzu [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Bar bra ja wczoraj plakalam, bo mialam pizze zrobic, a ze gapa jestem ostatnio to zla makke kupilam i juz powod do placzu [emoji14]
Juana@
Cześć wszystkim
Spędziłam kilka dni na działce u znajomych, bez dostępu do netu - miałam nadrabiania że ho ho
Super wypoczęłam, mimo upałów - działka w lesie, jezioro - super.
Dzisiaj od rana mam mega mdłości, nigdzie nie wychodzę, trzymam się blisko łazienki
Gratuluję udanych wizyt i rosnących maluchów :-)
Spędziłam kilka dni na działce u znajomych, bez dostępu do netu - miałam nadrabiania że ho ho
Super wypoczęłam, mimo upałów - działka w lesie, jezioro - super.
Dzisiaj od rana mam mega mdłości, nigdzie nie wychodzę, trzymam się blisko łazienki
Gratuluję udanych wizyt i rosnących maluchów :-)
Lilith sliczna dzidzia ).
Ojj no teraz tak to może być że nas weźmie znienacka
laski mam może głupie pytanie ale nie wiem co zrobić :-(
przez tą luteinę mam małe problemy bo czasem dużo mi jej wycieka pomimo że często się myję zmieniam bieliznę i używam wkładek to mam małe odparzenia na wargach :-(tak to czuję chciałam kupić w aptece zasypkę dla dzieci ale moja mama stwierdziła że jaka kolwiek mąka będzie tak samo działała co o tym myślicie bo wizytę mam 18 wolałabym coś z tym zrobić do tego czasu bo nie fajnie mi tak :-(ale nic nie ma w necie o mące zamiast zasypki a nie chce sobie lub dziecku zaszkodzić jak myślicie?
przez tą luteinę mam małe problemy bo czasem dużo mi jej wycieka pomimo że często się myję zmieniam bieliznę i używam wkładek to mam małe odparzenia na wargach :-(tak to czuję chciałam kupić w aptece zasypkę dla dzieci ale moja mama stwierdziła że jaka kolwiek mąka będzie tak samo działała co o tym myślicie bo wizytę mam 18 wolałabym coś z tym zrobić do tego czasu bo nie fajnie mi tak :-(ale nic nie ma w necie o mące zamiast zasypki a nie chce sobie lub dziecku zaszkodzić jak myślicie?
reklama
Juana@
Bar Bra możesz spokojnie używać mąki ziemniaczanej, tu masz przykładowy artykuł:
Biały cud kosmetyczny - Kobieta - WP.PL
Biały cud kosmetyczny - Kobieta - WP.PL