reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Bar gratulacje!!!! Okruszek na pewno nadrobi kilogramy, skoro ciasno miał w brzuszku przez wadę macicy to nie ma się co dziwić, że na giganta nie wyrosl ;) a teraz ma już pole do popisu!! Mam nadzieje że niepotrzebnie nie wymeczyli cie próbami porodu naturalnego! Pewnie będziecie zmuszeni rozbudować wyprawkę o mniejsze rozmiary? Czy macie zapas? Jak coś to dawaj nam znac myślę, że z dziewczynami chętnie pomożemy i podeslemy ci ciuszki w które marcowe "grubasy" juz nie wchodzą :) Rosnij duuuuuuzy i silny Grzesiu!!

Agiszonek gratuluję!!! Kolejna z porodem niemalże wymarzonym :) jestem pełna podziwu ze w dzień porodu potrafisz tyle na forum nasmarowac :)

Volka extra że już lepiej z samopoczuciem i ssak się w mleczku rozsmakowal :)

reklama
barbra gratulacje serdeczne :) tak jak dziewczyny piszą, nie martw się,Grześ szybko wagę nadrobi z apetytem po mamusi :-* teraz odpoczywajcie oboje, dobrze, że szybko zareagowali i zrobili cc. I że pojechałaś szybko.

Agiszonek gratulacje, kolejna jednak lutówka :p
dawajcie znać jak będziecie miały chwilkę!:)

Bar trzymam kciuki też wciąż!!! <3

Dzisiaj dziewczyny bez seksu :D żeby wam poród nie przyspieszył ^^ jutro w nocy już spoko haha :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Agniszonek gratuluję :)

A mój synek jest cudny nic tylko je i śpi. Jak wszystko będzie dobrze to we wtorek wyjdziemy.

Agiszonek gratulacje!!! Super że już masz to za sobą i dzidziuś zdrowy. A dlaczego naturalnie rodzilaś jak wskazania do cc miałaś? Tak narażali Was? Dlaczego w ogóle cc miałaś mieć?

reklama
Do góry