reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

BarBra gratulacje :):) Grzesiu to drobniutki jest, ale zobaczysz pewno szybko nadrobi :) Jak dostał po 10 min. 10 punktów to jest dobrze :) W inkubatorze dojdzie do siebie i będzie wszystko dobrze :) Teraz wypocznij, bo za chwile się zacznie życie na wysokich obrotach :D

Mój Antoś też nie miał pełnej ilości punktów dopiero po 10 min dostał 10 punktów. Urodził się siny ze względu na to, że ciasno był trzy razy pępowina obwiązany, zrobili mu badania i wyszło wszystko ok :)

A dziewczyny na laktację polecam Wam Link do: **********, proszek, 10 g, 12 saszetek - Portal Dbam o Zdrowie
Mi poleciła koleżanka, a jej położna. Piję i na brak mleka nie narzekam, a ta moje koleżanka zaczęła pić jak pokarm się tracił i puki co dalej ma. To z mlekiem się miesza. Mi to smakuje, ale to zależy czy ktoś lubi takie mleczne napoje :)

reklama
BarBra masz już Grzesia na świecie i to najważniejsze :):) Zobaczysz, że będziesz miała przy nim tyle pracy i radości z tego, że wypełni cały Twój czas :D:D Teraz zbieraj siły :)

Bar GRATKI :) chłopaki dzielne zuchy wiec Grześ da sobie rade :) jak odziedziczył apetyt po mamie to sie nie obejrzysz a już dogoni reszte bobasów :) trzymam kciukaski za niego i Ciebie ... teraz odpoczywaj i ciesz wzrok maluszkiem

Chrobek GRATKI :) uroczy synuś ...

fajnie że zdążyłyście przed poniedziałkiem :D jeszcze dzis mozna spokojnie rodzić jutro zaciskać nogi ;) hihi

Bar ale wcześniej nic Ci lekarz nie mówił?o macicy? Przecież Grześ miał ładna wagę :)
Ale nic się nie martw 10 punktów ma :* teraz odpoczywaj! I czekamy z niecierpliwością na zdjęcie jak już maz się wyspi! :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry