reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Agiszonek widzialam. Byl dzis dwa razy. Pytalam to mowily,ze odbija mu sie wodami jeszcze i generalnie jest grzeczny,wiec tylko herbatki troche dostawal. Jutro bede probowala go nakarmic. Co Bar Bra sie dzieje?

Agiszonek w 1 ciąży to lubiłam oglądać, teraz jakoś nie mam takiej potrzeby :D

Volka może nie będzie tak źle :tak:

Barbra albo prysznic, albo nospa, jak po nosie nie przejdzie to dopiero po porodzie sie uspokoi ;)

Izik a miałaś bole krzyżowe przy 1 porodzie?

Edit a to u mnie z miesiaczkami się nie sprawdziło, właściwie nigdy mnie nie bolał krzyż, tylko 1 dnia nieznośne podbrzusza, a tu przy porodzie niespodzianka. Po 1 ciąży w ogóle prawie w ogóle mnie brzuch przy @ nie boli w porównaniu do czasu sprzed 1 ciazy, ciekawe co będzie teraz

Agiszonek moja się rusza mało od 3 dni :D wczoraj zjadłam całą czekoladę i wlasciwie tylko się po niej przeciagla[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa no wlasnie tak sobie wyobrazam to :D Mydliny, rurka i te sprawy xd

Chrobek chyba zaczniemy trzymac kciuki :)

Manka, teraz się raczej juz nie robi takiej standardowej lewatywy przed porodem z dwóch litrów cieplej wody z mydlinami :D
Teraz zapodają na życzenie wlewkę doodbytniczą ok 150 ml objętości płynu (buteleczka z płynem do kupienia w aptece, bo w polskich szpitalach juz nawet nie maja na stanie, trzeba samej sobie kupić i mieć ze sobą). Czasem nawet nie chodzi o samo wypróżnienie, tylko ze ta procedura może podrażnić jelita, spowodować skurcze i przyspieszyć lekko akcje porodowa :)

Bar bra czyżbyś wyścig robiła z Chrobrek? :)

Naile to ja przy miesiączkach zawsze umieralam i krwi to mi po nogach leciało. Po ciąży miałam okres z 4 razy tylko,bo karmiłam i to był całkiem inny rodzaj miesiaczkowania a gdy odstawiłam karmienie to okresu juz nie dostałam ,wiec nie wiem jak bym miesiaczkowalala. Ale mam nadzieje ze przy tym porodzie nie będzie bólu w krzyżu , oj wtedy to będzie pestka ;)

Ja dziś wymylam cały barek i trzy szafki w środku ,każda książkę , butelkę czyścilam i teraz coś czuje ,ze trochę mnie poniosło ... mam nadzieje ,ze nic nie wydarzy się w nocy ... :p

reklama
Do góry