reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Nailie ja mam nadzieje, ze jak wykorzystalysmy caly pakiet bolu przy pierwszym porodzie to przy drugim nie bedziemy takimi szczesciarami i dostaniemy mniejszy pakiecik:) wiesz.. takie szybkie skurcze i po wszystkim:) dziecko urodzone;D

Manka w pierwszej mialam na tylnej, tak samo jak teraz:) a Ty masz na przedniej?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Kubusiowa ja bym jeszcze dodała poród max w 3-4 godziny, tyle żeby zdążyć odstawić dzieciaki, dojechać do szpitala i zdążyć dostać ewentualne znieczulenie :D no chyba ze te skurcze mają być na tyle laskawe ze bez znieczulenia można się obejść ;)

Ja mam na przedniej ścianie a mimo to promieniuje do pleców. ..

Mnie tez skurcze męczą nawet na dole z lewej strony klulo strasznie nie wiem czy mala sie pchala na sile czy co...

reklama
Manka ja bylam wyslana do szpitala na ctg i sweep. Teraz w domku. A ja nie mialam robiobej lewatywy przy Majce i teraz raczej tez nie bede miala.
Chrobek to Ty powinbas byc juz ns porodowce skoro skurcze sa regularne i tak częste. Kciuki zaciśnięte! !!

Do góry