reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Widzę że jednak jest kilka chętnych na 29tego :)

Przed urodzeniem Hani miałam mega bóle w czasie @, po zdecydowanie się poprawiło.

reklama
Chrobek, bra to znowu dostaczacie nam emocji na noc :) podziwiam, ja po sobie wiem ze w obliczu rozkrecajacej się akcji relacjonowanie na forum będzie ostatnią rzeczą o jakiej będę myśleć :p
Bar jeśli ty jeszcze włomoczesz tego hamburgera między skurczami to założę twój oficjalny fanklub :)
Kciuki dziewczyny!!!! Jeśli się rozkręca to niech już nie puszcza ;)

Volka milagros z małym kudlatym alvaro niczego sobie ;) życzę żeby szybko ci te słabe samopoczucie odeszło! Ciekawi mnie czy przy ketonalu można karmić? Bo to mocne cholerstwo...

Kustronka w niektórych szpitalach taką buteleczke mają, mi dali ;) ale akcji porodowej tez nie przyspieszylo :(

Edit ja @ dostałam ze 3 miesiące po porodzie, na pewno już nie karmiłam, ale nie sądzę żeby coś się miało zmienić z bolami jakbym cały czas karmiła, mleko jeszcze ze 2 miesiące miałam, jakieś śladowe ilości, ale były

Ja to się ciesze ze ten 29 juz za pasem, szybko minie i można przestać się stresować ze dziecko może mieć taką wyjątkową datę urodzenia ;)

Agiszonek ostatnio wstałam o 12 a zaczęła się ruszać gdzies o 22 dopiero :D Tak więcej... wiec mysle ze moze juz ma malo miejsca i sobie spi wiecej ^^

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Położna kazała poczekać z godz Góra dwie ale po prysznicu nic nie dało ale są nieregularne więc czekam boli jak ****.. Moje krzyże boże :(

reklama
Do góry