reklama
arusiowa
Fanka BB :)
Chrobek, bra to znowu dostaczacie nam emocji na noc podziwiam, ja po sobie wiem ze w obliczu rozkrecajacej się akcji relacjonowanie na forum będzie ostatnią rzeczą o jakiej będę myśleć
Bar jeśli ty jeszcze włomoczesz tego hamburgera między skurczami to założę twój oficjalny fanklub
Kciuki dziewczyny!!!! Jeśli się rozkręca to niech już nie puszcza
Volka milagros z małym kudlatym alvaro niczego sobie życzę żeby szybko ci te słabe samopoczucie odeszło! Ciekawi mnie czy przy ketonalu można karmić? Bo to mocne cholerstwo...
Bar jeśli ty jeszcze włomoczesz tego hamburgera między skurczami to założę twój oficjalny fanklub
Kciuki dziewczyny!!!! Jeśli się rozkręca to niech już nie puszcza
Volka milagros z małym kudlatym alvaro niczego sobie życzę żeby szybko ci te słabe samopoczucie odeszło! Ciekawi mnie czy przy ketonalu można karmić? Bo to mocne cholerstwo...
Agiszonek
Już się martwiłam. Może to.dlatego że bylam na 2 godzinnym spacerze.Agiszonek moja się rusza mało od 3 dni wczoraj zjadłam całą czekoladę i wlasciwie tylko się po niej przeciagla[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
CieńWielkiejGóry
Arusiowa ale to kilka godzin moze trwac ;-)
nailie
Kustronka w niektórych szpitalach taką buteleczke mają, mi dali ale akcji porodowej tez nie przyspieszylo
Edit ja @ dostałam ze 3 miesiące po porodzie, na pewno już nie karmiłam, ale nie sądzę żeby coś się miało zmienić z bolami jakbym cały czas karmiła, mleko jeszcze ze 2 miesiące miałam, jakieś śladowe ilości, ale były
Ja to się ciesze ze ten 29 juz za pasem, szybko minie i można przestać się stresować ze dziecko może mieć taką wyjątkową datę urodzenia
Edit ja @ dostałam ze 3 miesiące po porodzie, na pewno już nie karmiłam, ale nie sądzę żeby coś się miało zmienić z bolami jakbym cały czas karmiła, mleko jeszcze ze 2 miesiące miałam, jakieś śladowe ilości, ale były
Ja to się ciesze ze ten 29 juz za pasem, szybko minie i można przestać się stresować ze dziecko może mieć taką wyjątkową datę urodzenia
MłodaMama93
Agiszonek ostatnio wstałam o 12 a zaczęła się ruszać gdzies o 22 dopiero Tak więcej... wiec mysle ze moze juz ma malo miejsca i sobie spi wiecej ^^
CieńWielkiejGóry
Oj Bra to licz i czekaj...
Ja teraz co 9 min i ponad minute jeden.
Ja teraz co 9 min i ponad minute jeden.
reklama
CieńWielkiejGóry
Mi tez tak gin mówił ze jak 2 h beda sie utrzymywać skurcze co 7/5 min to jechać. .