reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witajcie, nazywam się Zuzia i jestem mamą prawie 3 letniego marcowego malucha. Jestem studentką 2 roku studiów mgr fizjoterapia. Mam do napisania pracę dyplomową na temat kobiet w ciąży i czynników środowiskowych. Wiem, ze parę osób znalazło błędy w ankiecie jednak taką wersję zaakceptowała moja szkoła i nie mogę jej zmienić. Czy mogłabym Was prosić drogie mamy o pomoc i wypełnienie tej krótkiej ankiety?
Bardzo mi to pomoże.

Link do: Kobiety w ciąży i wpływ czynników środowiskowych na rozwój płodu - ankieta z Ankietka.pl

Życzę Wam szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania,.
Za każdą wypełnioną ankietę jestem Wam ogromnie wdzięczna.

reklama
Słonko gratulacje :-)

Isia, Serduszko super ze juz jesteście w domkach swoich :-)

Volka trzymam mocno kciuki za jutro, wyspij się porządnie :-) i zdrówka dla synka

Ja dziś byłam na usg i wyszło ze przepływy mam na granicy minimum, od razu poszłam z tym do mojej ginekolog bo jeszcze przyjmowała i dała mi skierowanie do szpitala na jutro na ktg. Mam nadzieje ze jednak jutro będzie wszystko dobrze.

Słonko gratulacje !!!!

Volka &&&& za jutro, i idź już spać bo jutro ważny i ciężki dzień

Izik Kasjan ja był maluni tż tak 2 razy chlusnął aż przez nos, po prostu za dużo sobie pojadł taki głodzilla mały był. To niestety dopiero początek stresów. Ja jak sobie uświadomiłam że już nigdy nie zaznam spokoju tylko do końca życia będę żyła w ciągłym stresie, zamartwiając sie, będąc odpowiedzialnym za czyjeś życie to wpadłam w mała depresje ale teraz wiem że dziecko wszystko wynagradza

Kurczę ja chyba muszę przestać jeść, zgaga jest już tak potworna że nie mogę sobie dać z nią rady

Ostatnia edycja:
słonko gratulacje!!! :D
volka kciuki mocno trzymamy :) &&&&
Bursztynek jak tam się czujesz?
pół pokoju pomalowane na brąz :)
jutro drugie pół na taki beżowo-żółty :p
i kafli w łazience trochę więcej, tylko słabo wszystko schnie...

Slobko Gratuluję :-)
Ja już nie śpię od 5.30. Wzięłam leki na tarczyce, zjadłam szklankę śliwek i czekam na sniadanie. Chyba sama zjem bo moj chrapie obok a ja juz głodna

reklama
Hejo :). Budzilam sie kilka razy w nocy,ale na sCzescie zasypialam szybko. O 6 30 juz sie obudzilam i tak leze. Mlody nie kaszlal w nocy.ale jak sie obudzil jest masakra. Mam nadzieje!ze mu nie zejdzie na oskrzela albo pluca. Maz mu jeszcze przed wyjsciem zrobi inhalacje. A ja? Juz chyba zeszlo ze mnie wszystko i ide na zywiol hehe. Ok,ide sie ogarnac.bo sie nie wyrobie ;). P.s. zaczyna mi burczec w brzuchu :(

Do góry