reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka kciuki zaciśnięte.
Serduszko nawał to masakra trzeba uważać na zastoje ja dzięki nim miałam 40 stop.gorączki.
Hop hop Bursztynek tulisz już dzidzię.
Isia ty antytalencie kulinarne i kurczaczka upiekłaś no nie poznaję koleżanki. Jak Zuzia się odnajduje w nowej roli?
Ja teraz małą kawkę wypiję i biorę się za sprzątanie. Nienawidzę.

Dzien dobry!!! :)

Volka od wczoraj ciagle o Tobie mysle a dzis obudzilam sie i pierwsze co to patrze na zegarek ktora to godzina i czy zdaze Ci napisac, ze jestesmy z Zuza z Toba i z calych sil kciuki trzymamy!!!

Pozniej nadrobie to co naskrobalyscie:)

Czuje sie dobrze. Dr nie zatrzymala w szpitalu co nas bardzo ucieszylo :) 2woch lekarzy zagladalo do srodka bo przeciez u mnie zaraz pyknie 2 tyg od odejscia czopa i nic. Szyjka baaardzo pomalutku sie skraca. Z moczem gitarka:) dzieki dziewuszki za wsparcie!

W pon znow ide na badania i wowczas juz jakas konkretniejsza decyzja ma zapasc.

Buziam mocno i czytam co tam u Was ;)

Witam się i ja

Słonko gratuluję.

Volka kciuki za dzisiaj.

Bursztynek a masz jakieś bóle, skurcze, czy się wyciszylo?

Ja noc przespalam pięknie, bez pobudek, skurczow. A jak tylko się obudziłam pojawiły się jakieś skurcze.
A teraz czekam w łóżku na śniadanie.

Volka kciuki zaciśnięte. Oby z Szymciem wszystko było dobrze i obyś szybciutko doszła do siebie
Gratulacje Słonko
Serduszko, Isia super ze już w domu
Bursztynek i Chrobek ciekawe czy wytrzymacie do marca?
U mnie w końcu zrobili wylewki u góry w dwóch pokojach o które męża prosiłam od listopadamuszę się wziąć za sprzątanie bo wszędzie kurz jak na razie to zrobiłam sobie farbę na głowie bo już wyglądałam gorzej niż źle, jako że robiłam to sama to idealnie nie wyszło no ale cóż. Do fryzjera chce iść przed samym porodem, żeby sobie humor poprawić...

Volka kciuki trzymam od ranka :) Slonko wielkie gratulacje .Ja wstalam znow z cisnieniem teraz znow spadło.Jedziemy zaraz na zakupy bo u nas w niedziele sklepy zamkniete wiec chcac nie chcac trzeba dzis isc . Mam dzis dola okropnego.Czuje sie juz zmeczona potwornie :(

Słonko gratulacje :) szybki poród też miałaś.

Volka trzymam kciuki :) Jeszcze tylko parę godzin :)

La Luna też chciałabym iść do fryzjera :)

Młoda mama dobrze, że mieszkam w dużej miejscowości i mam oddzielne pokoje dla rodzących. Pomyśleć, że jeszcze 30 lat temu kobiety rodziły jedna przy drugiej bez żadnych zasłonek...

Ja wczoraj w końcu kupiłam łóżeczko małe, coś w stylu kołyski. Czekam teraz na przyszły tydzień.

Bursztynek na kiedy masz termin? Skoro szyjka się skraca, to może w przyszłym tygodniu coś się ruszy.

Chrobek też czekasz ;) ciekawe, która urodzi 29 :)

Ja wstałam teraz dopiero bo miałam ciężka noc :( zasnęłam szybko ale jak obudziłam się na siusiu to tak mnie pod brzuchem bolało że nie umiałam wstać potem zasnąć nie mogłam ręką mnie bolała w pachwinach i prawa noga właśnie przy biodrze masakra najgorsza noc od kad jestem w ciąży :(

Volka kciuki mam cały czas zacisniete będzie dobrze czekamy na info :*

Serduszko z nadałem sobie poradzisz :)

Bursztynek ty nadal w dwupaku! Hihi :) a tak na serio to oprócz słońca i volki która planowo jest na dziś to reszta rozumiem trzymamy się przynajmniej do 1 marca :)

Ja odliczam dni jeszcze 7 dni. Jak zaczne 37 tydzien i mogę jechać rodzić. Szczerze juz mam dosyć ciazy cieszę się z dużego brzucha ale już bym chciała tulic córeczkę.

reklama
Do góry