Juana dziekuje Ci bardzo za pocieszenie. Za dwa dni mam cc . Poległam laski. Zrobilam ten placek,bylam jeszcze w paczkomatach i aptece i klade sie chociaz na pol h.bo cos czuje.ze dzis troche przesadzilam z tym lataniem.
reklama
kadi_
Zaciekawiona BB
ja się właśnie zastanawiam nad farbowaniem włosów, bo jak mnie weźmie nagle i nie zdażę farby spłukać ? hahaKadi trzymaj się byle do 1 marca
Elisse to masz serio masakre moja jedna kotka sika np na sterty ubrań lub pościel ale tylko męskie i tylko wtedy kiedy się nam zapomni a ona ma bardzo brudno w kuwecie tak to jest ok i są grzeczne
Idę włosy farbowac potem prysznic i golenie
Lewusek
Fanka BB :)
Ja koncze obiad robic i ogolnie to lezakuje caly dzien. Cos mnie od wczoraj kluje w okolicach nerek i z przodu tez. W drugiej ciazy mialam kamien na nerce itez klulo ale tylko z jednej strony a teraz wszedzie .Juz chyba jakies schizy mam .
Juana@
Ellise współczuję kocich wybryków. Nasze przez ponad 4 miesiące prowadziły ze sobą wojnę. Biły sie dniami i nocami aż krew się lała, nie patrząc czy po kimś nie biegną. Hania się bała, szczególnie że potrafiły po kilka razy w nocy robić taki wrzask, że pewnie pół bloku słyszało. Do tego doszły właśnie problemy z czystością bo jeden się bał do kuwety chodzić i jak nie dopilnowaliśmy to robił niezły bałagan. Próbowaliśmy różnych metod, łącznie z lekami i feromonami, niestety bez skutku. I musieliśmy z ciężkim sercem jednego się pozbyć.
Kubusiowa cieszę się strasznie że z synkiem ok oby już tak zostało.
Juana a powiedz jaki to odwet może któraś z nas skorzysta
Ja znów leżę. nie wiem co się dzieje. Bronek się tak rozpycha że szok. Wbija się nogami raz w pęcherz raz w nerkę i zaczyna to boleć.
Piszcie że mięśnie się rozchodzą. Asienka ten wygórek na środku brzucha przy napięciu mięśni to nie jest to. ja też to mam i to jest ewidentne napięcie mięśniowe a nie ich brak w tym miejscu. U mnie to jest tak duże że śmiejemy się że to głowa cała Bronka wystaje.
Juana a powiedz jaki to odwet może któraś z nas skorzysta
Ja znów leżę. nie wiem co się dzieje. Bronek się tak rozpycha że szok. Wbija się nogami raz w pęcherz raz w nerkę i zaczyna to boleć.
Piszcie że mięśnie się rozchodzą. Asienka ten wygórek na środku brzucha przy napięciu mięśni to nie jest to. ja też to mam i to jest ewidentne napięcie mięśniowe a nie ich brak w tym miejscu. U mnie to jest tak duże że śmiejemy się że to głowa cała Bronka wystaje.
U mnie obiadek prawie gotowy, tak pachnie ale patrze a tu nie mam z czego zrobic jakies 'wiosennej' salatki wiec zaraz pedzimy z moim do Aldika po jakies pysznosci Chcialam isc sama ale mowi ze samej mnie nie pusci i idzie ze mna bo jak mi wody odejda to co zrobie bez niego hahaha
misssoni
Cień mój mąż został panią domu jak ja po pół roku opieki nad synem wróciłam do pracy. Po tygodniu płakał jak wychodziłam do pracy i wiesz jak bardzo zmienił zdanie na temat opieki nad dzieckiem.
Fanti nie biorę leków powinnam iść już na rezonans ale poczekam aż skończę karmić.
Arusiowa współczuję stresu na końcówce.
Bar z tym seksem to czego się boisz ja codziennie korzystam i nic się nie dzieje.
Kubusiowa super że na ktg wszystko ok.
U mnie wczoraj na ktg skurcze na poziomie 40-50 nieregularne czyli absolutnie nic się nie dzieje.
Fanti nie biorę leków powinnam iść już na rezonans ale poczekam aż skończę karmić.
Arusiowa współczuję stresu na końcówce.
Bar z tym seksem to czego się boisz ja codziennie korzystam i nic się nie dzieje.
Kubusiowa super że na ktg wszystko ok.
U mnie wczoraj na ktg skurcze na poziomie 40-50 nieregularne czyli absolutnie nic się nie dzieje.
asieńkakk
No mi położna sprawdzała, więc to na pewno to, ale to wychodzi jak się dzwigasz tylko. I dużo osób to ma a nawet nie wie. Rozstęp/rozejście mięśni
reklama
No właśnie tylko przy napięciu mięśni brzucha jak się podnoszę.No mi położna sprawdzała, więc to na pewno to, ale to wychodzi jak się dzwigasz tylko. I dużo osób to ma a nawet nie wie. Rozstęp/rozejście mięśni
W sumie ja to wg swojej obserwacji i obmacaniu stwierdziłam. Gdyby to dziecko tak mi wystawało to w momencie jak czuje ze zmienić stronę czy miejsce to i ten wzgorek byłby w innym miejscu. A jest zawsze w tym samym.