reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Jeśli się nie zejdzie po porodzie to dopiero wtedy będziemy się martwić.: )
asieńkakk
portalaktywni.com/aktualnosci/rozstep-miesnia-prostego-brzucha
asieńkakk
W ciąży się tak dzieje, po ciąży jak się nie zejdzie to się będziemy martwić. I jeśli u maluszków zaobserwujemy
Ja też tak mam ostatnio się wystraszylam ale widzę że każda tak ma to spoko
Kadi ja zdążyłam zrobić włosy okolic się i wziąść prysznic hihi ale u mnie się nic na razie nie dzieje więc spoko
Missoni chodzi o to że my od początku nic ostatni sens był w czerwcu i wiesz tak dziwnie a jak będzie mnie bolało?
Kadi ja zdążyłam zrobić włosy okolic się i wziąść prysznic hihi ale u mnie się nic na razie nie dzieje więc spoko
Missoni chodzi o to że my od początku nic ostatni sens był w czerwcu i wiesz tak dziwnie a jak będzie mnie bolało?
Jak ja pytałam mojej lekarki co to mam jak mi się tak robi z przodu lub z boku to ona mówiła ze to dziecko -macica itp ze teraz już jest wszystko tak tam ściągnięte ze notmalnym objawem będzie to, że brzuch nabiera różnych dziwnych kształtów ,uwypuklen itp. Jak wchodzę do wanny czy podnoszę się to też tak mi się robi jak wkleilyscie zdjęcia i nigdy nie przyszło by mi na myśl, że to jakies rozejscie. W pierwszej ciąży miła tak samo ;D
reklama
marcowa 07
Moje zdanie jest takie, że to nie rozejście, a mięśnie brzucha właśnie. Rozejście byłoby wtedy, gdyby te górki były po bokach, o obu stronach, a w środku tunel ,w który ,można palce wsadzić, a my mamy na środku mięśnie właśnie