reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzięki :)
Zapytam mojej położnej o tą pozycję :)
Ja teraz poleguje trochę i mały się uspokoił mój poszedł do paczkomatu i po żurek do teściów :)
Hmmm isia na cesarce to już więcej nie pisze o żarcie bo obiecałam ups
Kate mała jest słodka do schrupania :* widoki no no pozazdrościć we wnętrz też fajnie :)
Fanti mąż pewnie nie chce cie martwić ale nie zdaje sobie sprawy ze jak zostaniesz w domu to będziesz bardziej zestresowana niż będąc z nim ale faceci tak mają czasem chcą dobrze

reklama
Póki co jeszcze nie liczyłam co ile są. Pierw ugotuje do końca zupę i wezmę kąpiel i zobaczymy jak będzie po kąpieli.

Chrobek skoro na takich urodziłaś Hanię i dajesz radę z nimi zupę gotować to życzę CI by tylko takie były.. &&&&

Isia pewnie po wszystkim bo nie odpisuje już jakiś czas.. kochana wiesz, że nie przestanę trzymać aż dać znać co i jak.. :*

Mąż po wszystkim już wrócił.. teraz tydzień czekania na wynik.. eh..... :/

Założony jest nowy wątek dla bobasków.. Jeśli któraś z mam piszących z nami na bieżąco a nie raz na miesiąc z tekstem "czytam was ale pisać mi się nie chce" nie ma dostępu proszę o info.. Na zamkniętym podejmiemy decyzję o dostępie- tak dla jasności.. i nie chodzi tu o obrażenie kogokolwiek tylko po to są zamknięte wątki żeby "podglądacze" nie mieli dostępu więc nie wystarczy napisać "czytam ale nie piszę" :/

Super Fanti :) że mąż już w domu no na wyniki niestety trzeba poczekać więc kciuki nadal & & & będzie dobrze :)
Zamknięty wątek ekstra sprawa i z dostępem też jestem za tym że tylko te udzielające się a nie tylko czytając bo tam w sumie będą nasze maluszki :)

Fanti ja tez trzymalam kciuki az mi rece bielały.Teraz najgorsze to czekanie i dla Ciebie i dla Twojego meza.Ale nie ma innej opcji ...musi byc dobrze kochana :*

reklama
Kate super kruszynka!
Widoki tez:)
Edit fajnie, ze juz w domku.
Fanti kciuki za meza zacisniete za caly nastepny tydzień.
Isiulek mamy nadzieję, ze juz odpoczywasz ze swoją kruszynka!!!
Czekamy na newsy
Chrobek badz z nami na bieżąco.
Bursztynek, Cocosh a co u Was?

Do góry