reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Jak stuknie czołem O podłogę to zobaczy od razu jaki ten świat brutalny ;)

Głupawka mnie już bierze z nerwów. Pojechał. na koniec się zcieliśmy bo on nie rozumie o co mi chodzi i po co ciężarną żonę ciągnąć na badanie po co na co itd.

reklama
Serduszko a w tej pozycji to na lozko czy jak? Sorki za pytanie ale nie znam sie :p
Łóżko jest do tego przygotowywane... Jedna część lóżka jest niżej druga wyżej... Jest to według poloznej najlepsza pozycja dla dziecka. Bo w ten sposób ma najkrotsza drogę do pokonania...

Serduszko dzięki za ten opis bardzo mi pomoże bo ja nie wiem co mnie czeka :( a zaczynam się bać
nie ma za co.. Nie boj sie każdy porod jest inny... Dużo zalezy od Twojego nastawienia...

Mój Antoś śpi i je :) Jest grzeczniutki :) W szpitalu był w większości karmiony sztucznym mlekiem i oczywiście jak przyszłam do domu to już musiałam się stresować, bo ani w sobotę ani w niedzielę nie było żadnej kupy :( A jak w domu go tylko piersią karmię (jeszcze jakiegoś potoku mlecznego nie ma ale chyba się musi jakoś najadać, bo nie plącze) i kupki już od wczoraj są :)

Ja Wam powiem, że ja całą ciążę bałam się najbardziej cesarki. Myślałam, że bardziej boli, ale jest znośnie :)

W ogóle nasza służba zdrowia jest the best - dzisiaj mąż odebrał mi wypis ze szpitala, a na nim data utworzenia 11.02 :laugh2:Przewidzieli wszystko wcześniej co się mi będzie działo i kiedy urodzę :laugh2:

Manka ale jak lapia dziecko? Jak widza czy dobrze wychodzi?
Wlasnie ze wzgledu na trudny dostep do krocza polozne za bardzo nie chca, bysmy rodzily w tej pozycji (oczywiscie nie wszystkie). Jak glowka wyjdzie to to widac i pozniej juz ladnie asekuruja zeby wyciagnac dziecko przy kolejnym skurczu partym :) Oczywiscie nie wiem czy kazdy porod na kucki tak wyglada ale jak ogladalam np 'Polozne' albo inne filmiki to tak wlasnie bylo :)

Fanti kciuków starczy dla wszystkich :) zaciskam swoje aż ręce bieleją, z przerwą na posta ;) Będzie dobrze - musi być !

i znów przeczytałam i nie wiem co komu odp :/ jedyne co mi przychodzi do głowy to odp dla Bar - ja sie nie dziwie czemu ten koles nawet przez forum cie podrywał :D kochana wyglądasz mega kusząco :)

Moje maleństwo

Załączniki

• SAM_3613.JPG
    SAM_3613.JPG
    628,1 KB · Wyświetleń: 100
  • SAM_3561.JPG
    SAM_3561.JPG
    315,9 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry