reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cień, volka super, że wychodzicie !!!!
Fanti dobrze że żyjesz, ale Twoje milczenie jest baaaaaardzo niepokojące :(
kkasia ja bym poszła do rodzinnego bez umawiania, wywalił brzuch na ladę i w przypadku odmowy zbadania poprosiła o pisemną odmowę. Kogo jak kogo ale zaawansowanej ciężarnej nie mogą zlekceważyć.

Dajcie odespać tej biednej poziomce ;) Pewnie miała "wesołą" nockę, niech odpoczywa ;)

edit: o proszę fanti napisała :) Pozdrów od nas wróżkę Izaurę :p może niech Ci jeszcze płeć wywróży? A nóż Bronisława jej wyjdzie na podniesienie adrenaliny na finiszu :p

Arusiowa obawiam się że płeć w jej wykonaniu to za duże oczekiwanie tymbardziej jeśli szuka się jej na czole jak to miało miejsce ostatnio. Nie wiem czy z wrażenia nie miałam właśnie dwóch skurczy.

Super dziewczyny ze wychodzicie do domu... Volka do środy juz blisko. Trzymam kciuki...
Fanti... Daj znac po wizycie co tym razem czarodziejka wyczarowala...

Ja robię na obiad placki po węgiersku... Ale juz wiem ze nie zjem ich...

Też mam Kubusiowa co wieczór już skurcze, a dzisuaj nawet rano. Koło 13stej ktg, poobserwuje, bo na ocenę pani ze szkoly rodzenia gdzie jest badanie nie ma co liczyć. Ostatnio dziewczyna kolo mnie (40 tc) pyta jej co to moze byc ze jej tak miarowo skacze. A ta babka "pewnie czkawka, dzidziusie miewają czkawki" - jakby ameryke odkryła hyhy. A to raczej pas na jakąś żyłę trafił.
Volka trochę Ci zazdroszczę ze wiesz dokladnie ze w sobote juz przytulisz malucha. : )

Fanti, ale ta Twoja ginekolog nie bedzie przy Twojej cesarce, prawda? Błagam, powiedz ze ona nie pracuje w szpitalu, w którym chcesz rodzic :D
Spokojnie. ona już nie pracuje w tym szpitalu jak sama mówi z wyboru. A jaka jest prawda nie wiem. słyszałam inną wersję że owszem wybór ale z racji że tak powiem klauzuli sumienia. Zmieniła wyznanie i tylko w przychodni pracuje.

Uff, całe szczęście. Bo przy jej znajomosci podstaw anatomii i fizjologii, to zamiast dziecka mogłaby coś innego Ci z brzucha wyciągnąć :D

Uff, całe szczęście. Bo przy jej znajomosci podstaw anatomii i fizjologii, to zamiast dziecka mogłaby coś innego Ci z brzucha wyciągnąć :D
Taa... Wątrobę chyba.

Miałam wizytę na 10.50, nadal siedzę pod drzwiami. Pani która była po mnie została właśnie zaproszona do środka. Ja ogólnie rozumiem że ludzie na wózku powinni mieć pierwszeństwo. Ale ja czekam od dawna a ona ledwie podjechała a już w środku. Bo wózek.

reklama
Sprawdzam dziewczyny czy umiem wstawic fote bo nawet nie bede umiala wam pokazać synka jak juz urodze.
To moj kiciuch sie przytula do brzucha. Ciekawe czy sie wstawi
20160204_161600.jpg

Załączniki

• 20160204_161600.jpg
    20160204_161600.jpg
    883,5 KB · Wyświetleń: 66
Do góry