reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mąż jednak pojechał z Kuba na badania bo mi biodro siadlo... Boli jak cholera. Teraz dzwonil ze Kubuś pozwiedzal laboratorium... Wzięli go na tyły a jeden Pan który mu krew pobiera pokazał mu nawet na komputerze jak pracuje i jak krew wygląda pod mikroskopem... Kuba zachwycony :-) juz chce kiedy tak pracować..
A mi jeździ w żołądku jak cholera... Od wczorajszego obiadu nic w ustach nie miałam nie mam apetytu. Teraz dosłownie wciskam w siebie bo slaba juz jestem... Ale mi niedobrze. Mam nadzieje ze nie zwrócę zaraz.. :\

reklama
Cocosh ja kiedys tez nie moglam spac w dzien. A teraz jak spie tylko po 4-5 godzin w nocy to w dzien czasem moglabym zasnac nawet na stojaco;) zwlaszcza, ze moj dwulatek tez potrafi wyciagnac energie z czlowieka;D

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Cocosh ja się w dzień nauczyłam przy Hani spać, ale odkąd nie ma drzemek w dzień to ja też nie śpię.

Serduszko fajne podejście Pana z laboratorium. Współczuję bolacego biodra.

Poziomka???

A ja nastawilam na pomidorowke, jeszcze zaraz wstawię pranie i pobawie się z Hanią. Dziś kolejny dzień gnijemy w domu, bo pada deszcz cały czas.

Byliśmy w leroy Merlin. Kurcze nie umiałam iść...
Mega kiepsko się czuje a jeszcze chce parę spraw dzisiaj załatwić... Dobrze, że pogoda jest super chociaż trochę wieje :/

Super Volka, ciesz sie ostatnim tygodniem wolnosci :D

Cien Ty tez widze wychodzisz w dwupaku :)

Ciekawe jak poziomka ?

Dzień dobry.
Witam się po weekendzie. U mnie byle jak ale nie rodzę. No chyba że hemoroid też się liczy.
Do tego mam jakąś infekcje nie wiem czy nie grzybica, czuję jakby zapalenie pęcherza Ale to chyba raczej bronek uciska.

Do tego wszystkiego mam problem z mężem. Jutro ma termin tego rezonansu I wymyślil że Nie pójdzie. Bo po co.
A argument "po co wiedzieć? Od przysadki się Nie umiera"
Dla mnie to znaczy że On się boi sam o wynik.
Teraz czekam przed gabinetem U czarodziejki gin. Ciekawe co Tym razem wywrózy z fusów. Ma pobierać wykaz.
Dziękuję wam za troskę. To bardzo mile było. Postaram się już Nie zostawiać was na Tak długo. Buziaki kochane marcoweczki :*

reklama
Do góry