reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Hejo :D

Ja poszłam spać po 4...!
Masakra jakaś! MOJ wrócił z nocki a mi było tak niedobrze ale zaraz usnelam i wstałam zaraz po 13! Dzisiaj obiadek mamy w domu nie mam zamiaru przebierać się z pizamki tylko cały dzień w niej spędzić :D więc mam nadzieję że nikt nie przyjedzie na żadną kawę ani nic!

Co do pytania któreś z dziewczyn - nie nie szukałam niespodzianka musi być! być nie chce później głupia udawać[emoji14]

Dziewczyny w szpitalach trzymam za Was kciuki żeby wszystko było W porzadku :)

Cień ja jak chciałam sprawdzić co mi ubywa to siedziałam z rozkarczonymi nogami wtedy mniej więcej wiedziałam czy aż się tak poce czy coś swiecej...

Ja ja na razie nie mam żadnych większych dolegliwości porodowych więc na mnie nie jest czas jeszcze ^^

A może Fanti urodziła i teraz się nie chce przyznać ze wepchala się na luty hihi

Sąsiedzi z góry zrobili mi pobudke o 8 rano odkurzali mieszkanie i klatkę a o 24 robili pranie i słychać było wirowanie! Cudownie ❤ ja za 3 tygodnie bede robila im pobudki co 3h! I nie zebym szczegolnie biegla do placzacego dziecka w nocy...niech cwiczy plucka hahaha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Isia u mnie nudy,nic sie nie dzieje i wyglada na to,ze chyba sie calkiem uspokoilo :p. Czekam na meza,bo mi cos dobrego z maka przywiezie :p. Agiszonek wod jest chyba wiecej... a z ta pelnia to bujda. Ponoc juz ktos to sprawdzal i wcale nie wychodzilo wiecej tych porodow. To chyba tzw.legenda. Cieniu kochana cos sie dzis jąkasz :p.

My oproznialismy meble Zuzki, i teraz czekają żeby zamieszkały w nich rzeczy Bartka ;) ale trzeba te meble umyć a ja padam na ryjek... a M nie wyszoruje mi ich mega dokładnie...

U mnie póki co spokojnie, kawałek czopu tylko poszło.

Zaraz będę jadła piersi z kurczaka z suszonymi pomidorami i mozzarella

reklama
Chrobek a jakies inne objawy porodowe prócz czopa masz???
Cień a Ty wiesz czy Cie puszcza przed porodem jeszcze???
Volka mam nadzieje ze Cie jutro puszcza... Jak się nic nie dzieje.
Isia ja Ci mogę pomyc te szafki :) troche mnie nosi...
Uspokoilam się juz. Wiecie co trudno mnie z równowagi wyprowadzić. Niestety stapa po ziemi taka jedna baba ktora wystarczy ze gębę otworzy i sie juz cala gotuje... Na szczęście nie mam z nią często do czynienia....

Do góry