reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh- daj upust emocjom. Tyle co przeszlas ostatnimi tygodniami jest godne podziwu. Ulzyj sobie :) wypoczywajcie i cieszcie sie soba :) kiciusie za M sie stesknily?

Volka- czekamy na wiesci :) kciuki zacisniete[emoji5]

reklama
Laseczki przyjeli mnie na oddzial. Rozwarcia nie mam. Podlaczyli ktg i 2 skurcze wyszly. Jutro prawdopodobnie jakas decyzja. Na nieszczescie mojego lekarza nie ma w weekend,ale najwyzej jutro do niego zadzwonie. Buzki,ide sie troche przespac.

No kochana kciuki trzymamy z młodym za Ciebie i maleństwo :-) qrcze babcia mnie rano o 8 obudziła żebym po placki swojego wysłała i tak mi zaburzyla cały dzień że o 22 już chrapalam a teraz dupa - nie mogę zasnąć, duszno mi a boję się okno otworzyć żeby mnie nie przewialo, coś bym porobila, bo mamy gości jutro ale jak włączę światło to będę mojemu przeszkadzała :/ ehh ...

Witam
Jestem Kasia i jestem anonimowym bbholikiem :p i na mnie kryska bezsenności przyszła, na szczęście uzasadniona sytuacją volki
Wzięła i wilka z lasu wywołała :p trzymaj się tam i nie rodź dopóki twój lekarz nie zainterweniuje ;)
Cocosh i dobrze że emocje ci puściły, czas najwyższy. Ten twój stoicki spokój był pozaziemski :p poplacz, jutro będzie lepiej.

Już stuknely 2h jak nie mogę zasnąć, jest sens dalej próbować?

Ja już herbatkę wypilam, pranie z suszarki zdjelam, śmieci z pokoju zgarnelam, schowalam weselne nabytki do szafki, w kibelku byłam 2x ... I nadal nie śpię ... ja chyba będę na noc wyłączać tel. Żeby mnie nikt rano nie budził :(

Dziewczyny ja bym korzystała ze snu ile się da... ja nie z wyboru nie śpię... pora karmienia więc podczytuje Was... a wy spać te ktòre nie musza wstawać...

Dzień dobry... mój M wstał o 5:30... normalnie jak z procy wyskoczył, poszedł rozpalić w piecu, ubrał się, przygotował sobie wszystko do tapetowania a teraz pojechał po bułki.... a ja bym najchętniej spała:) pomogę mu dociąć tapetę, zjem bułkę i pójdę spać bo padam na ryjek...
Ciekawe w jakim stanie obudzi się Zuzka... szła spać z katarem ehhhhh
Volka to trzymam kciuki za Ciebie, jak już się wepchalas to żebyś nie musiała za długo czekać bezczynnie ;) pewnie dzisiaj Ci zrobią cc w ciągu dnia bo w nocy nikomu się nie chciało ;)

reklama
Volka kciuki & & & daj znać jak będzie jakaś decyzja :)
Ja oczywiście na nogach zjem śniadanie z moim i potem drzemka i sprzątanie ale delikatne :)
Mi się dziś śniło że urodziłam więc może volka urodzi a ja jeszcze nie bo u mnie tak na odwrót we śnie bywa :p
Cocosh schodzi wszystko kochana dużo stresu było odpoczywajcie a Marysia sama zdecyduje widocznie poczeka aż mama z tatą odpocznę trochę bo ona to czuję :)

Do góry