reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh- daj upust emocjom. Tyle co przeszlas ostatnimi tygodniami jest godne podziwu. Ulzyj sobie :) wypoczywajcie i cieszcie sie soba :) kiciusie za M sie stesknily?

Volka- czekamy na wiesci :) kciuki zacisniete[emoji5]

reklama
Laseczki przyjeli mnie na oddzial. Rozwarcia nie mam. Podlaczyli ktg i 2 skurcze wyszly. Jutro prawdopodobnie jakas decyzja. Na nieszczescie mojego lekarza nie ma w weekend,ale najwyzej jutro do niego zadzwonie. Buzki,ide sie troche przespac.

No kochana kciuki trzymamy z młodym za Ciebie i maleństwo :-) qrcze babcia mnie rano o 8 obudziła żebym po placki swojego wysłała i tak mi zaburzyla cały dzień że o 22 już chrapalam a teraz dupa - nie mogę zasnąć, duszno mi a boję się okno otworzyć żeby mnie nie przewialo, coś bym porobila, bo mamy gości jutro ale jak włączę światło to będę mojemu przeszkadzała :/ ehh ...

Witam
Jestem Kasia i jestem anonimowym bbholikiem :p i na mnie kryska bezsenności przyszła, na szczęście uzasadniona sytuacją volki
Wzięła i wilka z lasu wywołała :p trzymaj się tam i nie rodź dopóki twój lekarz nie zainterweniuje ;)
Cocosh i dobrze że emocje ci puściły, czas najwyższy. Ten twój stoicki spokój był pozaziemski :p poplacz, jutro będzie lepiej.

Już stuknely 2h jak nie mogę zasnąć, jest sens dalej próbować?

Ja już herbatkę wypilam, pranie z suszarki zdjelam, śmieci z pokoju zgarnelam, schowalam weselne nabytki do szafki, w kibelku byłam 2x ... I nadal nie śpię ... ja chyba będę na noc wyłączać tel. Żeby mnie nikt rano nie budził :(

Dziewczyny ja bym korzystała ze snu ile się da... ja nie z wyboru nie śpię... pora karmienia więc podczytuje Was... a wy spać te ktòre nie musza wstawać...

Dzień dobry... mój M wstał o 5:30... normalnie jak z procy wyskoczył, poszedł rozpalić w piecu, ubrał się, przygotował sobie wszystko do tapetowania a teraz pojechał po bułki.... a ja bym najchętniej spała:) pomogę mu dociąć tapetę, zjem bułkę i pójdę spać bo padam na ryjek...
Ciekawe w jakim stanie obudzi się Zuzka... szła spać z katarem ehhhhh
Volka to trzymam kciuki za Ciebie, jak już się wepchalas to żebyś nie musiała za długo czekać bezczynnie ;) pewnie dzisiaj Ci zrobią cc w ciągu dnia bo w nocy nikomu się nie chciało ;)

reklama
Volka kciuki & & & daj znać jak będzie jakaś decyzja :)
Ja oczywiście na nogach zjem śniadanie z moim i potem drzemka i sprzątanie ale delikatne :)
Mi się dziś śniło że urodziłam więc może volka urodzi a ja jeszcze nie bo u mnie tak na odwrót we śnie bywa :p
Cocosh schodzi wszystko kochana dużo stresu było odpoczywajcie a Marysia sama zdecyduje widocznie poczeka aż mama z tatą odpocznę trochę bo ona to czuję :)

Do góry