reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka &&&&

A u mnie szaro buro i deszcz

Gdzie Volka ma ten szpital ktoś pamięta? Może da znać za chwile. Znowu pół nocy na bb będę siedzieć i czekać. Żadna książka mnie jeszcze nigdy tak nie wciągnęła jak bb
Jeszcze do tego na popkorn mam smaka, ale jak mąż usłyszy że robię to chyba sie załamie

Ostatnia edycja:
volka kciuki za Was :)
maya oby szybko niunia wyszła z inkubatorka!
dzasti współczuję braku odwiedzin, trzymaj się dzielnie, żebyś tam nam jakiegoś bluesa nie załapała :p odpoczywaj bo jak wrócisz to wszyscy naraz będą chcieli Was zobaczyć :)
fanti faktycznie jakaś prukwa, one to chyba wciąż w PRL-u myślami, panie na włościach się znalazły ehh... A co do Oliego to po Mamusi wygadany :p z jednej strony dobrze, a z drugiej serducho boli, może porozmawiaj z nim jutro na spokojnie jak emocje opadną i powiedz, że wobec Ciebie nie powinien się tak zachowywać bo Ty byś mu nieba przychyliła, a on Ci przykrość sprawia.
młoda mój też ma takie "nietypowe" poczucie humoru :p ciężko u niego ogólnie z okazywaniem uczuć, woli czynami okazać, nie dosłownie :)

Baby ja to dzisiaj kiepska noc. Chyba emocje puszczaja. Boli mnie każdy mięsień. Wstanie z łóżka i dojście do toalety jest tak bolesne ze łzy same stają w oczach. Mam dreszcze. Cieszę sie strasznie ze mąż już w domu i chyba w końcu stres puszcza i to wszystko sie ze mnie wylewa. Rycze jak bóbr. Musze kilka dni odpocząć. Nigdy Jeszce nie czułam sie tak zmęczona.

Ja codziennie pranie prasowanie podłoga na kolanach łazienka bieganie po schodach i serio chyba będę grubo po terminie skoro to Małej nie rusza.

reklama
Do góry