reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka &&&&

A u mnie szaro buro i deszcz

Gdzie Volka ma ten szpital ktoś pamięta? Może da znać za chwile. Znowu pół nocy na bb będę siedzieć i czekać. Żadna książka mnie jeszcze nigdy tak nie wciągnęła jak bb
Jeszcze do tego na popkorn mam smaka, ale jak mąż usłyszy że robię to chyba sie załamie

Ostatnia edycja:
volka kciuki za Was :)
maya oby szybko niunia wyszła z inkubatorka!
dzasti współczuję braku odwiedzin, trzymaj się dzielnie, żebyś tam nam jakiegoś bluesa nie załapała :p odpoczywaj bo jak wrócisz to wszyscy naraz będą chcieli Was zobaczyć :)
fanti faktycznie jakaś prukwa, one to chyba wciąż w PRL-u myślami, panie na włościach się znalazły ehh... A co do Oliego to po Mamusi wygadany :p z jednej strony dobrze, a z drugiej serducho boli, może porozmawiaj z nim jutro na spokojnie jak emocje opadną i powiedz, że wobec Ciebie nie powinien się tak zachowywać bo Ty byś mu nieba przychyliła, a on Ci przykrość sprawia.
młoda mój też ma takie "nietypowe" poczucie humoru :p ciężko u niego ogólnie z okazywaniem uczuć, woli czynami okazać, nie dosłownie :)

Baby ja to dzisiaj kiepska noc. Chyba emocje puszczaja. Boli mnie każdy mięsień. Wstanie z łóżka i dojście do toalety jest tak bolesne ze łzy same stają w oczach. Mam dreszcze. Cieszę sie strasznie ze mąż już w domu i chyba w końcu stres puszcza i to wszystko sie ze mnie wylewa. Rycze jak bóbr. Musze kilka dni odpocząć. Nigdy Jeszce nie czułam sie tak zmęczona.

Ja codziennie pranie prasowanie podłoga na kolanach łazienka bieganie po schodach i serio chyba będę grubo po terminie skoro to Małej nie rusza.

reklama
Do góry