reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mloda- ja juz zapasy bio oil'a zrobilam :)

Poziomka- dobra rada! :) kanapki to jest to! :) chociaz na poczatekz

Fanti- wydaje mi sie, ze Oli zaczyna sie stresowac i nie do konca sie kontroluje. :(
A jesli tak nie jest to pamietaj, ze synu rosnie:p tez kiedys musi sie zaczac buntowac [emoji12]

Volka- to kciuki zaciskamy!!! Daj znac jak tam sytuacja sie rozwinela :)

reklama
Volka daj znać co i jak
A u nas od dluzszego czasu zero seksu. Bo jak mialam infekcje to ciężko bylo mi siłę od niej uwolnić. Po antybiotykach przeszlo. I od tej pory nic ...boje sie ze znowu cos wroci....
Podłogi myję, sprzątam chodzę na zakupy. Moze teraz czas biegania po schodach i mycie okien. ???

Nieregularne mam. Co 10-7 minut. Umylam glowe i jeszcze czekamy. Nie wiem czy dzwonic do mojego lekarza czy naposac smsa.bo o tej godz.troche chyba srednio.

Ja 37 zaczynam od wtorku :D to mam czas... według mojego gin. Który mówi ze 15 marzec Tak termin

A prenatalne pokazują 5 dni wcześniej :D zobaczymy kiedy będzie chciała wyjść i zobacZyć swoją cudowną mamusie ❤❤❤

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry