reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Mloda- ja juz zapasy bio oil'a zrobilam :)

Poziomka- dobra rada! :) kanapki to jest to! :) chociaz na poczatekz

Fanti- wydaje mi sie, ze Oli zaczyna sie stresowac i nie do konca sie kontroluje. :(
A jesli tak nie jest to pamietaj, ze synu rosnie:p tez kiedys musi sie zaczac buntowac [emoji12]

Volka- to kciuki zaciskamy!!! Daj znac jak tam sytuacja sie rozwinela :)

reklama
Volka daj znać co i jak
A u nas od dluzszego czasu zero seksu. Bo jak mialam infekcje to ciężko bylo mi siłę od niej uwolnić. Po antybiotykach przeszlo. I od tej pory nic ...boje sie ze znowu cos wroci....
Podłogi myję, sprzątam chodzę na zakupy. Moze teraz czas biegania po schodach i mycie okien. ???

Nieregularne mam. Co 10-7 minut. Umylam glowe i jeszcze czekamy. Nie wiem czy dzwonic do mojego lekarza czy naposac smsa.bo o tej godz.troche chyba srednio.

Ja 37 zaczynam od wtorku :D to mam czas... według mojego gin. Który mówi ze 15 marzec Tak termin

A prenatalne pokazują 5 dni wcześniej :D zobaczymy kiedy będzie chciała wyjść i zobacZyć swoją cudowną mamusie ❤❤❤

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry