reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Przynajmniej studiuję bo mój to naukę jakoś omija szerokim łukiem... i nie wiem czasami mam wrażenie że on myśli ze po szkole kasa na konto będzie wpływać jak woda z kranu...

Mój imprezuje ale laski koło niego nigdy nie widziałam :D a on twierdzi ze baba mu na razie nie jest potrzebna bo z nimi same problemy sa! zawsze z tymi swoimi dupnietymi kolegami się szlaja mam nadzieję ze nie wyskoczy ze jest gejem hahahaha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Za chwilę zostane Ja Manka Fanti na marzec :D która nie miała jakis akcji skorczowych większych jeszcze ?

No sporo emocji nam laski dostarczaja :D Ale Mloda nie boj sie, niedlugo i na Ciebie przyjdzie pora bo lozeczko juz masz :D

Manka wydaje mi się ze jednak bym wolała poczekać do marca :D najlepiej 10tego hahah żeby zobaczyć jak szef wysyła mi przelew na konto wtedy mój stan będzie idealny by wydać dziecko na świat[emoji14]pełen chillout

Ktory masz tydzien juz ? 36 czy 37 ? Ja zawsze myslala, ze czesciej sa przeterminowane bobasy niz przed tym 40 tc a tu jaka niespodzianka :D

Kustronka myslisz ze te ćwiczenia wywolaja porod? ;-)
Cień, ja sie nie ruszałam od początku stycznia! Spacer raz na tydzień pół kilometra wywołuje u mnie skurcze. Wiec w sumie to mam taką naiwna nadzieje, ze jakieś ćwiczenia mogą przyspieszyć poród u takiego lenia jak ja :)
Ale mycie okien i podłóg moze sie okazać bardziej skuteczne. Nie wiem, bedę testować bliżej mojego terminu :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry