reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Młoda ten Twój chłop jest niezły... Jest młody i musi dojrzeć... Ja sie bardzo cieszę, ze M ma 40 lat i nie rzuca takimi hasłami ;)

reklama
I w ogole powiem Wam, ze moj M ostatnio ciagle powtarza ze nas kocha i jest taki mega słodki :) widać, ze bardzo chce Bartusia ❤️❤️❤️

Dzasti, masz jakas specjalna dietę dla byłych ciężarnych w tym szpitalu, ze Ci tak limitują jedzenie? Cos okropnego.. Wyjdziesz i od razu bedziesz -20 kg!
Swoją droga to jest wybitne chamstwo większości szpitali w Polsce, ze jak pacjent idzie na zabieg operacyjny to "nie przysługuje mu posiłek dzien wcześniej ani dzien pózniej". Guzik prawda. Dzien wcześniej zamawia sie w firmie cateringowej dla całego oddziału określona liczbę porcji, nie wyszczególnia sie ze ten pacjent bez obiadu, ten bez śniadania, a tamten bez herbaty. Fundusz zwraca koszt za wyżywienie całodniowe pacjenta a nie poszczególne posiłki. Dobrze wiemy co sie dzieje z reszta obiadów, ktore przyszły do szpitala, niestety. Faktycznie tak jest ze jak jest nieplanowane przyjęcie do szpitala to nie ma dla takiego delikwenta posiłku, chociaż z reguły zazwyczaj dietetyczki starają sie nawet ta ciepłą zupę podać, bo to nie wina człowieka, ze cos sie stało i wyładował w szpitalu, prawda?

Fanti ale bezczelna baba. Ja pierdziele. Nienawidzę takich ludzi. Niech się własną dupą zajmie.
Im ktoś głupszy tym bardziej ludzi po wyglądzie ocenia. Nie przejmuj się i nie denerwuj.

Ja to chyba przetsane Was czytać :p
Po tych wszystkich Waszych skurczach itd dzisiaj rano byłam pewna, że się zaczęło.
Wczoraj od rana złapało mnie przeziębienie i jest masakra. W nocy kaszel mnie męczył a koło 6 obudziły mnie skurcze i bóle jak na miesiączkę. Miałam też jakieś mega ilości śluzu dziwnego i to chyba ten czop mi odchodzi kawałkami. Wzięłam prysznic i spanikowana dopakowałam torbę ale w końcu się uspokoiło.

Pojechaliśmy po Miśka na 12 do szpitala. ze szpitala do niego do pracy zostawić zwolnienie, a później na zakupy do auchana żeby zrobić sobie zapasy na jakiś czas, bo tata jutro jedzie i zostajemy sami a samochodu będzie używać w ostateczności.
Dopiero po 16 byliśmy w domu a teraz leżymy oboje i zdychamy. Ja przeziębiona i misiek znów z gorączką ponad 38. :( Mam nadzieję, że zaraz mu spadnie bo wziął paracetamol.
Od jurtra kilka dni się z domu nie ruszam.

Tego dnia co miałam cesarke to nic nie jadłam. (Czyli wczoraj) a dzisiaj jeszcze bez śniadania potem dostałam czapek żeby grubsza sprawę zrobić żeby nie było wzdęcia i dostałam zupę a na kolacje tak jak już pisałam ten chleb z masłem i do tego herbatę ;p

A nie wiem czy Wam pisałam ze u nas w szpitalu zakaz odwiedzin i nikt z mojej rodziny na żywo nie widział Antosia nawet mój mąż :(

Kkasia ja juz wlasnie nie pamietam po jakim cZasie dostalam jesc. A teraz lekarz nic nie mowil zebym w piatek nie jadla kolacji albo w sobote rano sniadania,ale bede jeszcze do niego dzwonic. Looo dzasti nawet meza nie wpuscili. Biedna :(

reklama
Do góry