reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kurde wszyscy dzwonia i sie dziwią,ze po odstawieniu tabsów mnie nic nie chwyta i tak jak bylam w miare spokojna tak znow sie zaczynam denerwowac czy mnie nie wezmie za chwile. Moze to taka cisza przed burza? Jak na szpilkach teraz siedze czy czasem za chwile sie nic nie zacznie. Najgorsze.ze musze w miare szybko zareagowac i jechac zeby oni zdazyli przygotowac sie do cc...

reklama
Fanti hehehe :-D
Ale jak można komuś powiedzieć ze trzeba było mniej jeść : / Myślałam ze takie wpadki tylko w reklamach.
Volka mnie też w ciąży tylko raz w sklepie puścili a tak to zapomnij. : ]

mnie tez nikt raczej nie przepuszcza chociaz wszedzie kurtkę zdejmuje żeby wątpliwosci nie było ale to nie działa - każdy sie gapi i tyle :) raz jeden jedyny mi sie babcia trafiła ze mnie przepuściłą w cukierni ale tam kolejki nie było tylko ja i ona :p

Ja jak wyszłam z tego basenu to zadzwoniłam do męża i mówię że kiedyś mnie za mój pysk wyrzuca z tego basenu. A jak mu powiedziałam o co chodzi to powiedział że powinnam to zgłosić do kierownika basenu bo nigdzie się jeszcze z takim hamstwem nie spotkaliśmy

Porazka z ta baba. I jeszcze to jej 'nawrocenie', bo sie okazalo ze ciaza. Nie kumam, albo ludzie sa kulturalni zawsze albo nigdy :D a nie jakies selekcje :)

Fanti ale pizd*** z tej baby! :/ powinnas isc do kierownika basenu ja bym poszła :D

Isia ja ostatnio w oszolomie stałam w kolejce ,kasa pierwszenstwag' Ale wszystkie mohery nie miały zamiaru mnie puścić więc staliśmy 15 min w kolejce[emoji14]a tak to na serach w kauflandzie mnie puścił chłopak[emoji14]

Dzisiaj byliśmy w mięsnym mięsnym moim i Panie się zachwycały ,taką sliczna dziewczyna to pewnie chłopczyk będzie taka zgrabiutka bo ja to w ciąży 30kg. Na plusie' haha a mój sie obraca ,nie chłopczyk dziewczynka' :D haha a one NIE MOŻLIWE...mi urodę corka odebrała a tutaj Pani ewidentnie kwitnie :D
Po czym wyszliśmy ze sklepu a mój mowi...TYLKO CUKRZYCY NIE MIEJ Z TYCH SŁODKICH KOMPLEMENTÓW bezczelny.... :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Matko dwie!!!???
Lilith Maya GRATULACJE!!!!

Buszrtynek się odezwał widzę a od rana myślałam że nie pisze coś i może też już rodzi. :)

reklama
Maya kciuki za Twoja coreczke &&

Mój Antoś wczoraj dużo wodami wymiotowal dzisiaj jeszcze tez. W kąpieli jest ;) chciałam Wam zdjęcie wysłać ale pisze mi ze za duże. Dopiero z domu Wam prześle.

Jesteście okropne z tym jedzeniem :p ja śniadania nie dostałam dzisiaj. Na obiad talerz zupy a na kolacje 4 kromki chleba plus masło.

J

Do góry