Kurde wszyscy dzwonia i sie dziwią,ze po odstawieniu tabsów mnie nic nie chwyta i tak jak bylam w miare spokojna tak znow sie zaczynam denerwowac czy mnie nie wezmie za chwile. Moze to taka cisza przed burza? Jak na szpilkach teraz siedze czy czasem za chwile sie nic nie zacznie. Najgorsze.ze musze w miare szybko zareagowac i jechac zeby oni zdazyli przygotowac sie do cc...
reklama
balladyna
Fanka BB :)
Fanti hehehe
Ale jak można komuś powiedzieć ze trzeba było mniej jeść : / Myślałam ze takie wpadki tylko w reklamach.
Volka mnie też w ciąży tylko raz w sklepie puścili a tak to zapomnij. : ]
Ale jak można komuś powiedzieć ze trzeba było mniej jeść : / Myślałam ze takie wpadki tylko w reklamach.
Volka mnie też w ciąży tylko raz w sklepie puścili a tak to zapomnij. : ]
kamilaasami
mnie tez nikt raczej nie przepuszcza chociaz wszedzie kurtkę zdejmuje żeby wątpliwosci nie było ale to nie działa - każdy sie gapi i tyle raz jeden jedyny mi sie babcia trafiła ze mnie przepuściłą w cukierni ale tam kolejki nie było tylko ja i ona
Ja jak wyszłam z tego basenu to zadzwoniłam do męża i mówię że kiedyś mnie za mój pysk wyrzuca z tego basenu. A jak mu powiedziałam o co chodzi to powiedział że powinnam to zgłosić do kierownika basenu bo nigdzie się jeszcze z takim hamstwem nie spotkaliśmy
CieńWielkiejGóry
Fanti no baba bezczelna!
Isia no ludzie to po prostu sa wredni szkoła slow...
Isia no ludzie to po prostu sa wredni szkoła slow...
MłodaMama93
Fanti ale pizd*** z tej baby! :/ powinnas isc do kierownika basenu ja bym poszła
Isia ja ostatnio w oszolomie stałam w kolejce ,kasa pierwszenstwag' Ale wszystkie mohery nie miały zamiaru mnie puścić więc staliśmy 15 min w kolejce[emoji14]a tak to na serach w kauflandzie mnie puścił chłopak[emoji14]
Dzisiaj byliśmy w mięsnym mięsnym moim i Panie się zachwycały ,taką sliczna dziewczyna to pewnie chłopczyk będzie taka zgrabiutka bo ja to w ciąży 30kg. Na plusie' haha a mój sie obraca ,nie chłopczyk dziewczynka' haha a one NIE MOŻLIWE...mi urodę corka odebrała a tutaj Pani ewidentnie kwitnie
Po czym wyszliśmy ze sklepu a mój mowi...TYLKO CUKRZYCY NIE MIEJ Z TYCH SŁODKICH KOMPLEMENTÓW bezczelny....
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Isia ja ostatnio w oszolomie stałam w kolejce ,kasa pierwszenstwag' Ale wszystkie mohery nie miały zamiaru mnie puścić więc staliśmy 15 min w kolejce[emoji14]a tak to na serach w kauflandzie mnie puścił chłopak[emoji14]
Dzisiaj byliśmy w mięsnym mięsnym moim i Panie się zachwycały ,taką sliczna dziewczyna to pewnie chłopczyk będzie taka zgrabiutka bo ja to w ciąży 30kg. Na plusie' haha a mój sie obraca ,nie chłopczyk dziewczynka' haha a one NIE MOŻLIWE...mi urodę corka odebrała a tutaj Pani ewidentnie kwitnie
Po czym wyszliśmy ze sklepu a mój mowi...TYLKO CUKRZYCY NIE MIEJ Z TYCH SŁODKICH KOMPLEMENTÓW bezczelny....
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
kamilaasami
Ej młoda ten twój to chyba jakiś trudny okres przechodzi ... nic pozytywnego Ci powiedzieć nie potrafi ?
reklama
dzastibasti
Maya kciuki za Twoja coreczke &&
Mój Antoś wczoraj dużo wodami wymiotowal dzisiaj jeszcze tez. W kąpieli jest chciałam Wam zdjęcie wysłać ale pisze mi ze za duże. Dopiero z domu Wam prześle.
Jesteście okropne z tym jedzeniem ja śniadania nie dostałam dzisiaj. Na obiad talerz zupy a na kolacje 4 kromki chleba plus masło.
J
Mój Antoś wczoraj dużo wodami wymiotowal dzisiaj jeszcze tez. W kąpieli jest chciałam Wam zdjęcie wysłać ale pisze mi ze za duże. Dopiero z domu Wam prześle.
Jesteście okropne z tym jedzeniem ja śniadania nie dostałam dzisiaj. Na obiad talerz zupy a na kolacje 4 kromki chleba plus masło.
J