reklama
Ty już lepiej śpij i nie wywołuj wilka z lasu ;DJejku, ja to mam spanie :/ od godz 16 śpię, budzę się na chwilę i znowu śpię a co się obudze to wchodzę na forum żeby zobaczyć która urodziła ale jakaś cisza panuje w tym temacie
Maya Twoha księżniczka jest silna więc raz dwa i nadrobi. Zdroweczka.
Kustronka szczerze mówiąc chcialabym byc następna, ale chyba nic tego
Sarna, szczerze podziwiam, bo ja to tylko mocna w gębie, a cholernie boję się zbliżającego porodu. A Ty nie dość, ze juz wiesz co Cie czeka, to juz się nie możesz doczekać
elisse
Fanka BB :)
Maya gratulacje córeczka szybko nadrobi. Jest duża i silna.
Lilith również gratuluję
Cień zgłoś by sprawdzili te wkładki.
Fanti ludzie czasami nie mają kultury. Mam wrażenie, że im starsze osoby, tym gorzej.
Serduszko Kubuś dzielny jest. Mam nadzieję kaszel szybko minie.
Lilith również gratuluję
Cień zgłoś by sprawdzili te wkładki.
Fanti ludzie czasami nie mają kultury. Mam wrażenie, że im starsze osoby, tym gorzej.
Serduszko Kubuś dzielny jest. Mam nadzieję kaszel szybko minie.
kamilaasami
Fanka BB :)
o rety Fanti na jakich ludzi ty trafiasz skad sie takie ewenemety biorą ?
reklama
My dzisiaj byliśmy w Auchan mimo iż wszędzie pisze ze kobiety w ciąży bez kolejki to staliśmy w kolejce ale szybko szło.... ok niech będzie....
W lidl też kolejka na 5 osób do kasy i nikt nas nie puścił...
W Piotrze i Pawle już nie wytrzymałam i poszłam na dział mięsny stanęłam z przodu i miałam to w dupie... a baba mówi do M, że on powinien sam na zakupy już chodzić a żona w domu... a ja kur... pierwszy raz od tygodnia dzisiaj z domu wyszłam...
W lidl też kolejka na 5 osób do kasy i nikt nas nie puścił...
W Piotrze i Pawle już nie wytrzymałam i poszłam na dział mięsny stanęłam z przodu i miałam to w dupie... a baba mówi do M, że on powinien sam na zakupy już chodzić a żona w domu... a ja kur... pierwszy raz od tygodnia dzisiaj z domu wyszłam...