reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
Ja nie chciałam w lutym ale jakoś się boje ... nic się nie dzieje po za tymi wodami.
Serduszko1
Dzasti oby się coś ruszylo .... Następna zaskakuje.... Ja o porodzie nawet nie mysle...
My z Kuba juz przeszliśmy przez badania chirurgów i anestezjologow.... Czkamy juz na oddziale ... Ciekawe za ile go wezma. 30 min przed ma dostać głupiego Jasia wiec jak go dostanie będzie wiadomo ze niedługo jedzie. ... Ja narazie spokojnie... Cieszę się ze mimo nie za fajnych wyników nie odwołali operacji.
My z Kuba juz przeszliśmy przez badania chirurgów i anestezjologow.... Czkamy juz na oddziale ... Ciekawe za ile go wezma. 30 min przed ma dostać głupiego Jasia wiec jak go dostanie będzie wiadomo ze niedługo jedzie. ... Ja narazie spokojnie... Cieszę się ze mimo nie za fajnych wyników nie odwołali operacji.
KubusiowaMama
Jeny, ja naprawde mam wrazenie, ze wy sie wszystkie rozpakujecie a ja sama zostane z brzuszkiem dobrze, ze jest nas tu kilka bez objawow to moze razem sie pokulamy do konca marca
Tak szybko mi minelo te 37 tygodni a teraz koncowka zacznie sie ciagnac...
Dzasti kciuki za Ciebie! Wody odeszly konkretnie czy sie sacza?
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Tak szybko mi minelo te 37 tygodni a teraz koncowka zacznie sie ciagnac...
Dzasti kciuki za Ciebie! Wody odeszly konkretnie czy sie sacza?
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
reklama
Bursztynek90
Dzasti! Jak to!? trzymam kciuki
Serduszko! Kciuki za Kubusia i za Ciebie!!! Trzymajcie sie kochani! dawaj nam prosze znac.
I dzien dobry mamuski
Serduszko! Kciuki za Kubusia i za Ciebie!!! Trzymajcie sie kochani! dawaj nam prosze znac.
I dzien dobry mamuski