reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

A Wy znowu w nocy nie spalyscie??? Oj będą te wasze dzieciaczki buszowac po nocy ;)

Serduszko kciuki za Kubusia mooooocno zacisniete!!!!!!

A ja dziś na 15 mam wizytę, ciekawa jestem co u małego.

Bar a Tobie o której krążek wyjmuja???

reklama
No nikt się nie rozpakowal :)

Ja nawet noc dobrze przespalam -2 razy tylko pobudka ...

Serduszko jesteśmy z Wami!
Ja dziś mamę zamówiłam do zrobienia kapusniaku ,bo mam strażą ochotę ,a potem nie zjem przez jakiś czas -wiec ma być dziś i mi ugotować (ja takiego nie zrobię jak mama );D

Kurczę spać mi się chce :( obudziłam się o 5 i zasnąć już nie mogłam. Do 7 leżałam z telefonem i was nadrabiałam. A teraz jak mam się zbierać do miasta na badania to spanie mnie łamie :/

Cień I jaka decyzja? Coś się ruszyło czy odsypiasz?

Ostatnia edycja:
Ja dzis nie spałam cała noc, chyba za duzo emocji porodowych. Ojj ciężki będzie dzionek.
W niedziele jadę do szpitala na usg sprawdzić jak duży jest synek, coraz cześciej zastanawiam sie czy nie poprosić jednak o cesarkę bo to bezpieczniej dla dziecka i termin z góry wiadomy. Echh mam dylemat bo jednego i drugiego sie boje...

reklama
No kto jak kto ale dzasti zapewniała mnie o marcu. A tu taka niespodzianka :) kciuki trzymamy i za Ciebie dzasti. Pójdzie dobrze i szybko kochana :)

Do góry