reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hmm a w jakimś sklepie? Moze? Bo to do pomiaru ph roznych rzeczy sie uzywa np wody w akwarium, to moze gdzies dostanę? Teraz 2 skurcze w ciagu 5 minut ...po 20 minutach...czekam dalej co będzie

Nie mam pojecia :( my we wrocku nie znalezlismy:/ ale skoro oprocz wody masz jeszcze te skurcze juz tyle czasu to spokojnie na ip pojedz. Co Ci da papierek jak to nie jest koniec swiata?

Eh ale mialam przez 3 h spokoj ze skurczami, teraz znowu ale zobaczymy. No moj w pracy jest, w aucie akumulator padniety na zlosc.a ogolnie to za malo tych skurczy i za malo regularne. Poczekam jak beda czesciej albo cos wtedy po mojego zadzwonie

Oj Cien myślę, że faktycznie to moga byc wody. Wiec jak cos to nie wahaj sie jechac na ip.
Ja poki co wstalam tylko na siusiu. trzymam kciuki za Was!!
Bursztynek te straszaki nie dają spokoju tym bardziej, że termin tuż tuż.

Cien. Na tym etapie ciazy nie masz juz co panikowac. Nawet jak to wody :) na spokojnie. Rano wstan, wyszykuj sie i pojedz na ip niech chociaz Cie zbadaja. Trzym sie dzielnie i idz juz spac!!!

Cień, spokojnie, nie zawracaj sobie d***y szukaniem rano apteki, w ktorej dostaniesz te paski, bo tak jak mowi Burstynek moze to graniczyc z cudem. Jak mąż wroci z pracy to jedzcie na IP i wez ze soba juz torbe i dokumenty, bo pewnie tam Cie juz zostawia. Moze nawet masz juz rozwarcie a o tym nie wiesz? W miare spokojnej reszty nocki kochana. Trzymaj się dzielnie! :))

reklama
Cień moim zdaniem... najlepszym rozwiązaniem jest ip ! Zawsze możesz się wypisać na własne zadanie jak będą chcieli Cię zostawić a powiedzą że wszystko okej :) bynajmniej na takim etapie JA BYM NIE RYZYKOWALA !

Mój już poszedł do pracy a ja miałam taki porabany sen!!!! Że ktoś się do nas wkradł jak on poszedł ja spałam...ledwo co się obudziłam to kogoś wystraszylam uciekł ja zdzwobie do mojego ze ma się wracać do domu! A tu ktoś za chwilę znowu próbuje mi do mieszkania wejść :/ Jezu ale się obudziłam mokrą cala !

U nas jest jedną apteka na wsi około 5.6 w mieście i w żadnej nie znalazłam tych papierków :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry