reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Ech nie nadrobić chyba
Izik wow ekspres! gratulacje!!!
Kate, zdaj nam później relację z cc bo mnie strach coraz większy ogarnia, gratulacje!!!
Kciuki Bar za jutro
Serduszko, za Was potrójne kciuki!
Izik wow ekspres! gratulacje!!!
Kate, zdaj nam później relację z cc bo mnie strach coraz większy ogarnia, gratulacje!!!
Kciuki Bar za jutro
Serduszko, za Was potrójne kciuki!
CieńWielkiejGóry
Widzę ze wszystkie spia.a ja juz pol godziny nie spie...wkladka kolejna taka mokra nie od sluzu...i tak jak spokoj ze skurczami to na razie jeden.i mdli mnie cos. .
CieńWielkiejGóry
I snilo mi sie ze Sarna urodzila a u Fanti malec przekrecil sie główką w dol a chyba byl posladkami nie?
Bursztynek90
Cien, na spokojnie. Jesli kolor jest normalny to sie nie martw. Poczekaj do rana i moze zadz do swojego gin? bedzie git. Przespij sie chwile bo w razie czego musisz miec moc trzymam kciuki!
U mnie skurcze utrzymaly sie na etapie co 10 min i stalym progu bolu. Z racji, ze szalu nie bylo nie martwilam sie, ze urodze. To nie bylo to. A ponoc przeciez sie wie martwilo mnie tylko to serducho, bo ciezko mi bylo zlapac oddech. Tzn oddychalam ale jakby tlenu brakowalo. Na szczescie zasnelam, a teraz juz wszystko ok.
Sarna- widze, ze Ty tez zastraszana ciagle
A jak tam Maya?
U mnie skurcze utrzymaly sie na etapie co 10 min i stalym progu bolu. Z racji, ze szalu nie bylo nie martwilam sie, ze urodze. To nie bylo to. A ponoc przeciez sie wie martwilo mnie tylko to serducho, bo ciezko mi bylo zlapac oddech. Tzn oddychalam ale jakby tlenu brakowalo. Na szczescie zasnelam, a teraz juz wszystko ok.
Sarna- widze, ze Ty tez zastraszana ciagle
A jak tam Maya?
CieńWielkiejGóry
Mnie tez tak uciskalo w klatce dziwnie ale teraz spokoj...
reklama
CieńWielkiejGóry
Na wkladce bez koloru czyli chyba jednak wody i jeszcze zapach taki slodki dziwny. ..jutro trzeba te papierki na ph kupic i sprawdzić i w razie czego na IP...kurde dalej mi sie rzygac chce ale skurczy na razie brak ...