reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mnie też brzuch twardnieje co jakiś czas... ale jakoś narazie to zlewam ;) tzn to pewnie nic takiego :)

Z innej beczki to nasza Anka wchodziła w nocy do łóżka, najczęściej pod kołdrę... i to ze strony M bo ja śpię bardziej czujnie... od tygodnia zamykamy drzwi do sypialni żeby nie wchodziła i spała na swoim legowisku. I zaczęłam się zastanawiać nad niania do domu... czy któraś z Was ma? Może cosik polecić? Najlepiej od razu z kamerką... chodzi mi o duży zasięg...

reklama
Ja chciałam oglądać film na tvn ale wypadła mi antena z tv... tzn odlaczyla mi się i nie chciało mi się wstać ja podłączyć...
Oglądał ktoś wczoraj roast Wojewódzkiego?

Ja egzystuję.. I popijam rumianek. Moze w koncu sie ten brzuch uspokoi a ja wyspie? Chociaż ostatnia noc cała przesłana była w.. grudniu? Teraz średnio 5-7 razy w nocy wstaje na siku. Pocieszam sie ze juz nawet z dzieckiem bedzie lżej :D

Zjadłam jednego dam se spokój na noc zrobiłam sobie herbatkę z cytrynka i po serialu idę do łóżka rano trzeba wstać wcześnie i szykować się do wizyty :)

Cisza? Przecież co odświeżam to jest kilka nowych stron. :) Strach się Was bać :)
A rodźcie wszystkie przynajmniej będę dzięki temu więcej wiedzieć czego się po swoim spodziewać :) aaaa nooo i ciuchy mi podajecie po swoich jak wyrosną - oczywiście do zwrotu :D

Ja ide spac albo chociaz postaram sie zasnac.Mam nadzieje ze to tylko straszaki a jutro kupie te papierki lakmusowe i sprawdze czy to fakt wody sie sacza...jakby co bede pisac.dobranoc :)

reklama
Hej faktycznie adrenalina pełną parą na forum. Ale tak jak pisałam to chyba kolejne straszaki. Sama sobie już wmawiam. Dzisiaj od rana nadzwyczaj dobrze się czułam zero bólu w miednicy gdzie już od miesiąca miałam problem choćby ze wstaniem z łóżka. Potem nagłe mocne bóle w podbrzuszu. A wieczorem regularne skurcze co 15 min. I nagle stop i cisza. Teraz obiecuję, że zacznę pisać jak będę jechać na porodowke.
Bursztynek Cien a Wy jak się trzymacie?

Do góry